Închide meniul

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 16:32

Reclamă
Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Cât valorează fostul atacant al Angliei la 35 de ani

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux!

Andy Carroll / Profimedia Images

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux! Fostul atacant al naţionalei Angliei a fost prezentat oficial la formaţia franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Andy Carroll valorează acum 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Cea mai ridicată cotă a sa a fost de 20 de milioane de euro.

Andy Carroll a semnat cu fosta echipă a lui Alexi Pitu, Girondins Bordeaux!

Girondins Bordeaux a fost retrogradată administrativ în liga a treia. Sezonul trecut Andy Carroll a evoluat pentru Amiens, echipă aflată în a doua ligă din Franţa.

Carroll a semnat pe 2 ani cu Girondins Bordeaux. Carroll a evoluat în trecut pentru Newcastle, Liverpool şi West Ham. El are şi 9 selecţii pentru naţionala Angliei.

MERCATOBine ai venit, Andy Carroll! Clubul este încântat să-l primească pe atacantul internațional englez.

Reclamă
Reclamă

Cu o experiență uriaşă la nivel înalt, cu aproape 450 de meciuri ca jucător profesionist, Carroll reprezintă o întărire pentru atacul lui Bordeaux!”, a transmis Girondins Bordeaux, pe Facebook.

Antrenorul echipei, Bruno Irles, aşteaptă şi alte transferuri la echipa franceză, care s-a confruntat cu probleme economice uriaşe. Irles ar mai dori atacanţi şi mijlocaşi.

Reclamă

Alexi Pitu s-a despărţit de Bordeaux

La Girondins Bordeaux a evoluat până în această vară Alexi Pitu (22 de ani). Pitu s-a despărţit de echipa franceză pe 30 iulie. Cotat la 800.000 de euro de site-ul transfermarkt.com, Pitu nu şi-a găsit încă echipă.

Gică Hagi, care l-a vândut în ianuarie 2023 pe Pitu la echipa franceză, pentru 2 milioane de euro, şi-l doreşte pe fostul său fotbalist la Farul. Pitu s-a despărţit de Bordeaux după ce cunoscuta echipă franceză a intrat în faliment.

Alexi Pitu se antrenează cu Farul, dar ar fi dorit şi de alte echipe, unele din Turcia. Momentan el nu a luat o decizie în privinţa viitorului său.

 

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

Manchester City – Inter, meciul zilei din Liga Campionilor! PSG vrea să debuteze cu victorie în noul sezon al Ligii

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

18:14

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

17:27

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Ce echipă primeşte arena de 114 ani

17:20

Cipru – România: Biletele pentru fanii români s-au epuizat în 75 de minute

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și