Închide meniul

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 16:34

Reclamă
Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța!

Profimedia

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi pregătește o revenire de senzație la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În iarna anului 2023, Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Totuși, între timp, formația din Franța a intrat în faliment, iar jucătorul este liber de contract.

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța!

Acum, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Alexi Pitu se antrenează alături de Gică Hagi și negociază cu oficialii acesteia.

În momentul de față, Pitu se mai află pe radarul unor formații din Turcia. Astfel, chiar dacă negocierile cu Farul decurg bine, jucătorul nu a luat, încă, nicio decizie.

În vârstă de 22 de ani, Alexi Pitu este un produs al Academiei Hagi. A fost promovat la „echipa mare” în anul 2018 și a adunat 86 de partide în tricoul echipei lui Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă 4

La Bordeaux, Pitu a jucat 44 de meciuri, în care a marcat 1 gol și o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gică Hagi, după FCSB – Farul 3-2

Gică Hagi a avut un discurs realist după FCSB – Farul 3-2. Hagi a spus că îl îngrijorează faptul că echipa sa a pierdut al treilea meci în primele 5 etape. Partida dintre FCSB și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 3-2 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 5 a sezonului de Liga 1.

Hagi a spus că încă nu ştie care este situaţia lui Denis Alibec şi că va avea o discuţie cu el pentru a putea să îl debuteze.

Reclamă

„30 de minute am dus foarte bine jocul. Ușor, ușor, după ce am înscris, nu am mai fost așa de agresivi. Știam că adversarul are calitate. A venit acel gol în prima repriză, în ultimul minut. Am făcut niște greșeli care te costă și asta e. Au împins jocul mai bine în repriza a doua, au pus presiune, noi nu am știut să gestionăm.

Nu trebuia Casap să fie acolo la penalty, el e mijlocaș. În fotbal, orice e posibil, o să tragem concluzia. Mă aștept ca de la jucătorii care au intrat de pe bancă să aducă ceva, cum au făcut adversarii. Trebuia să fim mai clari în teren.Mă îngrijorează, avem 3 înfrângeri în 5 etape. Mi se pare mult. Nu știu cum va juca Alibec, încă nu pot să mă pronunț. Vom vedea ce va fi”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

19:32

LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-1. Alex Mitriță, gol de senzație! Duel tare în partea de sus a clasamentului

19:22

Sabrina Ionescu a devenit campioană olimpică. Naţionala SUA a câştigat dramatic finala cu Franţa

19:17

FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0! Oltenii lui Adrian Mititelu, prima victorie din Liga a 2-a

18:49

„Putea să facă o excepție!” Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Mesaj dur pentru fostul selecționer

18:30

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid: „E un rechin!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și