Închide meniul

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2024, 18:18

Reclamă
Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!

Scoţienii sunt uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers. Mijlocaşul român nu mai joacă nici măcar la echipa a doua

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimediaimages

Scoţienii sunt uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers. Românul a ajuns să nu mai joace nici la echipa secundă, dar este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trimis la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi a fost ofertat de Rapid şi FCSB în această vară. A refuzat să plece şi a precizat că se va lupta pentru a reveni printre titularii campioanei din 2021. A încercat fără succes să îl convingă pe Philippe Clement să îl reprimească în lot.

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi nu a fost nici măcar pe bancă în ultimul meci al lui Rangers B, iar jurnaliştii din Scoţia au reacţionat imediat.

Rangers, încurcată de problema Ianis Hagi de 22.000 de lire sterline pe săptămână„, este titlul ştirii de pe ibroxnoise.co.uk.

Problema clauzei salariale a transformat situaţia într-una foarte dezordonată. Ar fi mai bine pentru toată lumea dacă Hagi ar pleca în schimbul unei sume modeste. Dar este clar că nu este interesat de aşa ceva.

Reclamă
Reclamă

Rangers are o problemă săptămânală de 22.000 de lire sterline pe mâini, iar veştile că jucătorul ar putea pleca nu s-au concretizat. Asta ar fi însemnat să fie plătit pentru tot restul contractului.

Agentul lui Ianis Hagi şi Clement au convenit că românul poate pleca în această vară, dar nu au venit oferte bune pentru el, în afară de cele venite din ţara natală„, au mai scris scoţienii.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până pe 31 mai 2026. 3.5 milioane de euro a plătit Rangers, în 2020, pentru a-l aduce pe internaţionalul român de la Genk.

Reclamă

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Internaţionalul român a revenit în această vară la formaţia de pe Ibrox, după împrumutul din sezonul trecut de la Alaves.

Scoţienii mai menţionează şi o clauză „secretă” din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers. Concret, în cazul în care ar prinde de mai multe ori primul 11 la formaţia scoţiană, salariul său ar urma să crească.

Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, notează scoţienii, conform sursei citate mai sus.

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers ar fi de 1,3 milioane de euro pe an, conform unor zvonuri apărute de-a lungul timpului în presa britanică. Pentru a fi împrumutat la Alaves în sezonul trecut, fiul „Regelui” a renunţat la o parte din bani şi a acceptat un salariu de 720.000 de euro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și