Închide meniul

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2024, 18:18

Reclamă
Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!

Scoţienii sunt uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers. Mijlocaşul român nu mai joacă nici măcar la echipa a doua

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimediaimages

Scoţienii sunt uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers. Românul a ajuns să nu mai joace nici la echipa secundă, dar este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trimis la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi a fost ofertat de Rapid şi FCSB în această vară. A refuzat să plece şi a precizat că se va lupta pentru a reveni printre titularii campioanei din 2021. A încercat fără succes să îl convingă pe Philippe Clement să îl reprimească în lot.

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi nu a fost nici măcar pe bancă în ultimul meci al lui Rangers B, iar jurnaliştii din Scoţia au reacţionat imediat.

Rangers, încurcată de problema Ianis Hagi de 22.000 de lire sterline pe săptămână„, este titlul ştirii de pe ibroxnoise.co.uk.

Problema clauzei salariale a transformat situaţia într-una foarte dezordonată. Ar fi mai bine pentru toată lumea dacă Hagi ar pleca în schimbul unei sume modeste. Dar este clar că nu este interesat de aşa ceva.

Reclamă
Reclamă

Rangers are o problemă săptămânală de 22.000 de lire sterline pe mâini, iar veştile că jucătorul ar putea pleca nu s-au concretizat. Asta ar fi însemnat să fie plătit pentru tot restul contractului.

Agentul lui Ianis Hagi şi Clement au convenit că românul poate pleca în această vară, dar nu au venit oferte bune pentru el, în afară de cele venite din ţara natală„, au mai scris scoţienii.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până pe 31 mai 2026. 3.5 milioane de euro a plătit Rangers, în 2020, pentru a-l aduce pe internaţionalul român de la Genk.

Reclamă

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Internaţionalul român a revenit în această vară la formaţia de pe Ibrox, după împrumutul din sezonul trecut de la Alaves.

Scoţienii mai menţionează şi o clauză „secretă” din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers. Concret, în cazul în care ar prinde de mai multe ori primul 11 la formaţia scoţiană, salariul său ar urma să crească.

Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, notează scoţienii, conform sursei citate mai sus.

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers ar fi de 1,3 milioane de euro pe an, conform unor zvonuri apărute de-a lungul timpului în presa britanică. Pentru a fi împrumutat la Alaves în sezonul trecut, fiul „Regelui” a renunţat la o parte din bani şi a acceptat un salariu de 720.000 de euro.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:30

LIVE TEXTBologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și