Închide meniul

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 12:54

Reclamă
Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Grecii au descoperit o performanţă unică pe care şi-a trecut-o în cont Răzvan Lucescu alături de PAOK. Campioana Greciei este echipa care, în ultimii trei ani, le-a oferit cele mai multe minute fotbaliştilor de sub 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CIES Football Observatory anunţă că, în perioada 09.09.2021 – 09.09.2024, PAOK este echipa care a acordat în campionatul Greciei cel mai mare procent de minute jucătorilor U21 (7.3%). Asta chiar dacă Lucescu era considerat un antrenor care merge mai mult pe mâna fotbaliştilor cu experienţă.

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

La acest capitol, Olympiacos este pe locul secund, cu un procent de 6.3%. podiumul fiind completat de Volos (5.9%). AEK este ultima într-un asemenea top, cu un procent de 0.1%.

Atunci când vine vorba de numărul de jucători U21 folosiţi, Asteras e prima (12), fiind urmată de Olympiacos (10) şi de Volos (9). PAOK are doar 6 jucători care au primit minute, Konstantelias, Koutsias, Koulierakis, Tzimas, Selimai şi Soretire.

Dejan Lovren a fost prezentat oficial la PAOK

Dejan Lovren, fundaşul croat de 35 de ani, a semnat cu PAOK, după ce s-a despărţit de Lyon. PAOK l-a prezentat oficial pe Dejan Lovren la o zi după derby-ul cu Panatahinaikos, care a fost live în AntenaPLAY. Fundaşul croat, finalist la Cupa Mondială în 2018, va purta tricoul cu numărul şase la formaţia de pe Toumba.

Reclamă
Reclamă

Grecii au anunţat oficial transferul lui Dejan Lovren printr-un clip video spectaculos. „Dejan e aici„, au notat cei de la PAOK, pe reţelele de socializare.

Dejan Lovren ar putea evolua contra celor de la FCSB, în grupa de Europa League. Duelul dintre PAOK şi campioana României se va disputa pe 3 octombrie, în Grecia.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Reclamă

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Pentru PAOK, urmează meciul cu Volos, ce se va disputa în etapa a cincea din Grecia, sâmbătă, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și