Închide meniul

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool, prezentat oficial de PAOK! Lovitură uriaşă dată de Răzvan Lucescu

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 13:57

Reclamă
Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool, prezentat oficial de PAOK! Lovitură uriaşă dată de Răzvan Lucescu

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool, prezentat oficial de PAOK

Răzvan Lucescu / Profimedia Images

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool a fost prezentat oficial de PAOK. Echipa lui Răzvan Lucescu a dat o lovitură de senzaţie, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dejan Lovren, fundaşul croat de 35 de ani, a semnat cu PAOK, după ce s-a despărţit de Lyon.

Câştigătorul de Liga Campionilor cu Liverpool, prezentat oficial de PAOK

PAOK l-a prezentat oficial pe Dejan Lovren la o zi după derby-ul cu Panatahinaikos, care a fost live în AntenaPLAY. Fundaşul croat, finalist la Cupa Mondială în 2018, va purta tricoul cu numărul şase la formaţia de pe Toumba.

Grecii au anunţat oficial transferul lui Dejan Lovren printr-un clip video spectaculos. „Dejan e aici„, au notat cei de la PAOK, pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Dejan Lovren ar putea evolua contra celor de la FCSB, în grupa de Europa League. Duelul dintre PAOK şi campioana României se va disputa pe 3 octombrie, în Grecia.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Reclamă

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei

Răzvan Lucescu a spus totul după primele puncte pierdute cu PAOK în Superliga Greciei, în urma egalului, 0-0, cu Panathinaikos. Partida din etapa a patra a fost exclusiv în AntenaPLAY.

După primele patru etape, PAOK este pe locul 2, cu 10 puncte, fiind depăşită doar de liderul Olympiacos, la golaveraj. Lucescu a susţinut că are un singur regret după duelul cu Panathinaikos: lipsa de atenţie din faţa porţii.

„Am jucat împotriva unei echipe grele, cu multă calitate. E una dintre cele mai bune echipe din ţară. Regret că nu am câştigat cele trei puncte, mai ales că am avut atâtea ocazii. Trebuie să profiţi de ele împotriva unui asemenea adversar.

Am dominat prima repriză, am presat, le-am făcut viaţa grea, am închis spaţiile. În repriza a doua, intensitatea nu a mai fost aceaaşi. Sunt fericit cu evoluţia avută, dar şi supărat pentru că nu am reuşit să câştigăm acest meci”, a spus Lucescu, citat de gazzetta.gr.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și