Închide meniul

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 12:54

Reclamă
Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Grecii au descoperit o performanţă unică pe care şi-a trecut-o în cont Răzvan Lucescu alături de PAOK. Campioana Greciei este echipa care, în ultimii trei ani, le-a oferit cele mai multe minute fotbaliştilor de sub 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CIES Football Observatory anunţă că, în perioada 09.09.2021 – 09.09.2024, PAOK este echipa care a acordat în campionatul Greciei cel mai mare procent de minute jucătorilor U21 (7.3%). Asta chiar dacă Lucescu era considerat un antrenor care merge mai mult pe mâna fotbaliştilor cu experienţă.

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

La acest capitol, Olympiacos este pe locul secund, cu un procent de 6.3%. podiumul fiind completat de Volos (5.9%). AEK este ultima într-un asemenea top, cu un procent de 0.1%.

Atunci când vine vorba de numărul de jucători U21 folosiţi, Asteras e prima (12), fiind urmată de Olympiacos (10) şi de Volos (9). PAOK are doar 6 jucători care au primit minute, Konstantelias, Koutsias, Koulierakis, Tzimas, Selimai şi Soretire.

Dejan Lovren a fost prezentat oficial la PAOK

Dejan Lovren, fundaşul croat de 35 de ani, a semnat cu PAOK, după ce s-a despărţit de Lyon. PAOK l-a prezentat oficial pe Dejan Lovren la o zi după derby-ul cu Panatahinaikos, care a fost live în AntenaPLAY. Fundaşul croat, finalist la Cupa Mondială în 2018, va purta tricoul cu numărul şase la formaţia de pe Toumba.

Reclamă
Reclamă

Grecii au anunţat oficial transferul lui Dejan Lovren printr-un clip video spectaculos. „Dejan e aici„, au notat cei de la PAOK, pe reţelele de socializare.

Dejan Lovren ar putea evolua contra celor de la FCSB, în grupa de Europa League. Duelul dintre PAOK şi campioana României se va disputa pe 3 octombrie, în Grecia.

Dejan Lovren are o carieră impresionantă, fiind finalist de Cupă Mondială alături de naţionala sa, Croaţia, în 2018. Croatul a evoluat timp de şase sezoane la Liverpool, alături de care a cucerit titlul în Premier League şi trofeul de Champions League.

Reclamă

Lovren a plecat de pe Anfield în 2020, atunci când a fost transferat de Zenit. În Rusia a evoluat timp de două sezoane şi jumătate, fiind transferat de Lyon în iarna lui 2023, în schimbul sumei de două milioane de euro.

Pentru PAOK, urmează meciul cu Volos, ce se va disputa în etapa a cincea din Grecia, sâmbătă, de la ora 17:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-0. GOOOLLL Bîrligea! Campioana României, debut în grupa principală din Europa League

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

21:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, titular în Tottenham – Qarabag! Start întârziat la duelul din Europa League! Ajax – Beşiktaş se dispută ACUM

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și