Închide meniul

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan: „Să muncim mai mult! Eu în primul rând!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 10:15

Reclamă
Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan: „Să muncim mai mult! Eu în primul rând!

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan

Lautaro Martinez/ Profimedia

Lautaro Martinez a fost la pământ, după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan. Starul nerazzurrilor a tras concluziile, după ce echipa sa a primit gol în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan a „rupt blestemul” şi a reuşit să o învingă pe rivala Inter, după şase înfrângeri consecutive în meciurile directe. Matteo Gabbia a dat lovitura şi a marcat în minutul 89.

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan

Lautaro Martinez nu a fost mulţumit de jocul echipei sale şi a transmis că Inter a avut un început prost de meci cu AC Milan. Starul sud-american a subliniat că nerazzurri, începând cu el, trebuie să muncească mai mult pentru a obţine victorii.

Martinez a mai declarat că Inter se pregăteşte acum de duelul cu Udinese, deoarece are nevoie urgentă de o victorie.

„Nu am jucat aşa cum trebuia. În repriza a doua a fost mai bine, dar am avut un început prost. Nu am jucat cum o facem de obicei. Şi când ne pierdem ritmul şi pasăm aşa balonul, nu putem câştiga partidele. Chiar dacă am fost mereu în meci, ei au marcat un gol pe finalul partidei.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să ne îmbunătăţim. Trebuie să muncim aşa cum o facem mereu. Să aplecăm capul şi să muncim. Eu în primul rând. Acum ne concentrăm pentru următorul meci, pentru că trebuie să câştigăm”, a declarat Lautaro Martinez, conform sempreinter.com.

Parma, egal dramatic cu Lecce în etapa de Serie A

Parma a reuşit un egal in extremis cu Lecce, marcând două goluri în prelungiri. Dennis Man a fost remarcatul italienilor, la finalul partidei.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a numit pe Dennis Man „lumina Parmei” după egalul cu Lecce. Doar marcatorii golurilor Parmei, Almqvist şi Hainaut, au primit o notă mai bună decât cei doi români. Ambii au fost introduşi pe teren în a doua repriză de antrenorul Fabio Pecchia. Almqvist a înscris în minutul 90+3, iar Hainaut a marcat în minutul 90+5.

Reclamă

Pentru Lecce marcaseră Patrick Dorgu (min. 32) şi Nikola Krstovic (min. 59). Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, Guilbert, de la Lecce, primind roşu în minutul 47, iar Matteo Cancellieri, de la Parma, fiind eliminat în minutul 58.

Dennis Man – 6 – El este lumina Parmei. Toate acțiunile periculoase ale Parmei vin din piciorul lui. A câștigat duelurile cu Gallo, care a avut o viață grea cu el. Tot ce i-a lipsit a fost finalizarea”, a scris site-ul citat despre Dennis Man.

Şi Valentin Mihăilă, care a fost înlocuit în minutul 65 de Pecchia, a fost lăudat de publicaţia italiană. ”Cu viteza lui a încercat să sperie defensiva lui Lecce. A șutat de două ori la poarta adversă, dar Falcone a parat de fiecare dată”, au notat italienii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și