Închide meniul

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan: „Să muncim mai mult! Eu în primul rând!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 10:15

Reclamă
Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan: „Să muncim mai mult! Eu în primul rând!

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan

Lautaro Martinez/ Profimedia

Lautaro Martinez a fost la pământ, după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan. Starul nerazzurrilor a tras concluziile, după ce echipa sa a primit gol în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan a „rupt blestemul” şi a reuşit să o învingă pe rivala Inter, după şase înfrângeri consecutive în meciurile directe. Matteo Gabbia a dat lovitura şi a marcat în minutul 89.

Lautaro Martinez, la pământ după ce Inter a pierdut dramatic derby-ul cu AC Milan

Lautaro Martinez nu a fost mulţumit de jocul echipei sale şi a transmis că Inter a avut un început prost de meci cu AC Milan. Starul sud-american a subliniat că nerazzurri, începând cu el, trebuie să muncească mai mult pentru a obţine victorii.

Martinez a mai declarat că Inter se pregăteşte acum de duelul cu Udinese, deoarece are nevoie urgentă de o victorie.

„Nu am jucat aşa cum trebuia. În repriza a doua a fost mai bine, dar am avut un început prost. Nu am jucat cum o facem de obicei. Şi când ne pierdem ritmul şi pasăm aşa balonul, nu putem câştiga partidele. Chiar dacă am fost mereu în meci, ei au marcat un gol pe finalul partidei.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să ne îmbunătăţim. Trebuie să muncim aşa cum o facem mereu. Să aplecăm capul şi să muncim. Eu în primul rând. Acum ne concentrăm pentru următorul meci, pentru că trebuie să câştigăm”, a declarat Lautaro Martinez, conform sempreinter.com.

Parma, egal dramatic cu Lecce în etapa de Serie A

Parma a reuşit un egal in extremis cu Lecce, marcând două goluri în prelungiri. Dennis Man a fost remarcatul italienilor, la finalul partidei.

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a numit pe Dennis Man „lumina Parmei” după egalul cu Lecce. Doar marcatorii golurilor Parmei, Almqvist şi Hainaut, au primit o notă mai bună decât cei doi români. Ambii au fost introduşi pe teren în a doua repriză de antrenorul Fabio Pecchia. Almqvist a înscris în minutul 90+3, iar Hainaut a marcat în minutul 90+5.

Reclamă

Pentru Lecce marcaseră Patrick Dorgu (min. 32) şi Nikola Krstovic (min. 59). Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, Guilbert, de la Lecce, primind roşu în minutul 47, iar Matteo Cancellieri, de la Parma, fiind eliminat în minutul 58.

Dennis Man – 6 – El este lumina Parmei. Toate acțiunile periculoase ale Parmei vin din piciorul lui. A câștigat duelurile cu Gallo, care a avut o viață grea cu el. Tot ce i-a lipsit a fost finalizarea”, a scris site-ul citat despre Dennis Man.

Şi Valentin Mihăilă, care a fost înlocuit în minutul 65 de Pecchia, a fost lăudat de publicaţia italiană. ”Cu viteza lui a încercat să sperie defensiva lui Lecce. A șutat de două ori la poarta adversă, dar Falcone a parat de fiecare dată”, au notat italienii.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și