Închide meniul

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul dramatic cu Lecce! Nota primită de internaţionalul român

Bogdan Stănescu Publicat: 22 septembrie 2024, 9:22 / Actualizat: 23 septembrie 2024, 22:09

Reclamă
Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul dramatic cu Lecce! Nota primită de internaţionalul român

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul dramatic cu Lecce!

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia Images

Parma a reuşit un egal in extremis cu Lecce, marcând două goluri în prelungiri. Iată cum l-au numit italienii pe Dennis Man, după meciul dramatic cu Lecce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român a primit una dintre cele mai mari note de la Parma, 6. Aceeaşi notă a primit-o şi Valentin Mihăilă.

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul dramatic cu Lecce! Nota primită de internaţionalul român

Site-ul tuttomercatoweb.com l-a numit pe Dennis Man „lumina Parmei” după egalul cu Lecce. Doar marcatorii golurilor Parmei, Almqvist şi Hainaut, au primit o notă mai bună decât cei doi români. Ambii au fost introduşi pe teren în a doua repriză de antrenorul Fabio Pecchia. Almqvist a înscris în minutul 90+3, iar Hainaut a marcat în minutul 90+5.

Pentru Lecce marcaseră Patrick Dorgu (min. 32) şi Nikola Krstovic (min. 59). Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, Guilbert, de la Lecce, primind roşu în minutul 47, iar Matteo Cancellieri, de la Parma, fiind eliminat în minutul 58.

Dennis Man – 6 – El este lumina Parmei. Toate acțiunile periculoase ale Parmei vin din piciorul lui. A câștigat duelurile cu Gallo, care a avut o viață grea cu el. Tot ce i-a lipsit a fost finalizarea”, a scris site-ul citat despre Dennis Man.

Reclamă
Reclamă

Şi Valentin Mihăilă, care a fost înlocuit în minutul 65 de Pecchia, a fost lăudat de publicaţia italiană. ”Cu viteza lui a încercat să sperie defensiva lui Lecce. A șutat de două ori la poarta adversă, dar Falcone a parat de fiecare dată”, au notat italienii.

Lecce- Parma 2-2! „Cruciații” au revenit în prelungiri de la 0-2! Final de meci nebun în Serie A! Man și Mihăilă au fost titulari

Tottenham – Brentford a fost format LIVE SCORE pe AS.ro. Și Lecce – Parma 2-2 a putut fi urmărit în același format.

Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, s-a deplasat pe terenul celor de la Lecce, pentru confruntarea din etapa a cincea de Serie A.

Reclamă

După ce Dorgu şi Krstovic au marcat pentru Lecce, Parma a întors fabulos scorul în repriza secundă, cu două goluri marcate în minutele 90+3 şi 90+5.

  • LECCE  (4-4-2): Falcone; Guilbert, Gaspar, Baschirotto, Gallo; Morente, Ramadani, Coulibaly, Dorgu; Rebic, Krstovic.
  • PARMA (4-2-3-1): Suzuki; Coulibaly, Osorio, Circati, Delprato; Bernabe, Hernani; Mihăilă, Sohm, Man; Bonny.

După egalul dramatic obţinut cu Lecce, Parma ocupă locul 11 în Serie A. „Cruciaţii” au 5 puncte, la fel ca formaţia pe care au egalat-o în prelungiri. Deasupra Parmei, în clasament, se află AC Milan, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un meci mai puţin.

AC Milan este, de altfel, singura echipă pe care Parma a învins-o în acest sezon. „Cruciaţii” i-au învins pe rossoneri cu 2-1 în a doua etapă, unul dintre goluri fiind marcat de Dennis Man.

Pentru Milan urmează în această seară, de la 21:45, Derby della Madonina, contra marii rivale Inter Milano. Milan pleacă, evident, cu a doua şansă. Dacă vor reuşi să producă surpriza şi să îi învingă pe marii rivali, rossonerii o vor egala la puncte pe Inter. Formaţia antrenată de Simone Inzaghi e în prezent pe locul 6 în Serie A. Lider surprinzător este Torino, care a obţinut 11 puncte după 5 etape: 3 victorii şi două rezultate de egalitate.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și