Închide meniul

Andrei Raţiu, la un pas de transferul carierei! Unde ar putea evolua internaţionalul român

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2024, 13:26 / Actualizat: 23 septembrie 2024, 22:08

Reclamă
Andrei Raţiu, la un pas de transferul carierei! Unde ar putea evolua internaţionalul român

Andrei Raţiu, la un pas de transferul carierei

Andrei Raţiu, în timpul unui meci la Rayo Vallecano/ Profimedia

Andrei Raţiu este la un pas de transferul carierei. Internaţionalul român impresionează în acest sezon şi mai multe formaţii din Premier League îl monitorizează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Raţiu este titular indiscutabil la Rayo Vallecano. „Sonic” a avut o evoluţie solidă şi în ultima etapă, în duelul cu Atletico Madrid, reuşind să ofere o pasă decisivă.

Andrei Raţiu, la un pas de transferul carierei

Conform fichajes.net, Andrei Raţiu a devenit unul dintre cei mai urmăriţi jucători din Europa, în acest start de sezon. Internaţionalul român a continuat forma bună, arătată la EURO 2024, şi este urmărit de formaţii din Premier League.

Sursa menţionată anterior notează că fundaşul dreapta s-ar putea adapta imediat a fotbalul din cel mai puternic campionat european, prin prisma vitezei sale.

„Andrei Raţiu a devenit unul dintre cele mai dorite nume din fotbalul european, după performaneţele extraordinare de la EURO 2024, alături de România. Fundaşul a stârnit interesul mai multor echipe din Premier League, echipe care-l văd capabil să se adapteze la cerinţele din fotbalul englez. Raţiu, care a fost un jucător cheie în meciul cu Atletico Madrid, se apropie să facă pasul în una dintre cele mai competitive ligi din lume.

Reclamă
Reclamă

Românul a dovedit că este unul dintre cei mai compleţi fundaşi din La Liga, combinând abilităţile defensive cu cele ofensive. Viteza şi fizicul îl ajută să acopere flancul drept, în timp ce inteligenţa din atac a fost esenţială pentru Rayo, în sezoanele recente”, notează sursa menţionată anterior.

Spaniolii mai menţionează faptul că Andrei Raţiu ar putea face pasul spre o altă echipă în următoarea perioadă de mercato, din iarnă. Fundaşul român este cotat la suma de trei milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid

Nota primită de Andrei Raţiu după pasa de gol din Rayo – Atletico Madrid. Duelul de duminică seară din La Liga s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Palazon a deschis scorul pentru gazde, în timp ce Gallagher a egalat pentru echipa lui Diego Simeone.

Reclamă

La golul marcat de Palazon în minutul 35, Andrei Raţiu a pasat decisiv. De asemenea, el şi-a făcut treaba şi în apărare, primind cea mai mare notă dintre fundaşii celor de la Rayo Vallecano.

Internaţionalul român a primit nota 7 din partea celor de la sofascore.com, pentru prestaţia din timpul meciului Rayo Vallecano – Atletico Madrid.

Cea mai mare notă din echipa lui Inigo Perez a fost cea a portarului Augusto Batalla, notat cu 7,6. Adrian Embarba, Ismaila Ciss şi Jorge de Frutos sunt singurii jucători de la Rayo cu note mai bune decât cele ale lui Andrei Raţiu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și