Închide meniul

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală înaintea meciului 300 la Real Madrid: „Nu am dată de expirare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2024, 21:41

Reclamă
Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală înaintea meciului 300 la Real Madrid: „Nu am dată de expirare

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei Europei a anunţat că nu ia în calcul să plece de pe banca „galacticilor” în următorii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am dată de expirare„, a declarat antrenorul Carlo Ancelotti înaintea meciului său cu numărul 300 pe banca tehnică a echipei de fotbal Real Madrid, informează DPA.

Întrebat despre retragere, Carlo Ancelotti a avut o reacţie virală

Carlo Ancelotti a glumit spunând că este aproape un miracol să se afle la meciul cu numărul 300 ca antrenor al lui Real Madrid, dar speră să rămână la club „ani de zile de acum înainte”.

Italianul va atinge această cotă la partida de marţi cu Alaves, de pe stadionul Santiago Bernabeu, ocazie cu care madrilenii speră să se apropie de FC Barcelona, liderul din La Liga.

Tehnicianul în vârstă de 65 de ani a câştigat numeroase trofee, inclusiv trei Ligi ale Campionilor, în două perioade la cârma echipei, dar nu are intenţia să plece prea curând.

Reclamă
Reclamă

Am avut norocul să antrenez la cluburi mari. Am fost atât jucător, cât şi antrenor la (AC) Milan şi am o legătură specială cu ei, cât şi cu Real Madrid, pentru că voi ajunge la 300 de meciuri la cel mai mare club din lume. A fost, este şi va fi întotdeauna special să fiu pe această bancă. Să ajungi la 300 de meciuri nu este un miracol, dar aproape„, a afirmat Ancelotti, potrivit news.ro.

Nimeni nu are o dată de expirare pentru mine cât timp îmi place să fac această meserie. Nu pot compara oboseala mea cu cea a jucătorilor. S-ar putea să am o oboseală mentală, ceea ce nu se întâmplă, dar îmi place să am această presiune„, a spus el.

Jucătorii, însă, au o epuizare fizică, ceea ce este o problemă reală. E adevărat că nu am o dată de expirare şi mi-aş dori să fiu aici ani de zile de acum înainte„, a continuat Ancelotti.

Reclamă

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1: „E cel mai bun din lume”

Remarcatul lui Carlo Ancelotti după Real Madrid – Stuttgart 3-1 a fost portarul Thibaut Courtois. „Don Carlo” l-a lăudat pe portarul belgian.

Mbappe a deschis scorul în minutul 43, după ce a fost lăsat cu poarta goală de Rodrygo. Ulterior, câştigătoarea en-titre a Ligii Campionilor a avut probleme cu Stuttgart.

Deniz Undav a egalat în minutul 68, iar echipa lui Ancelotti s-a impus prin golurile lui Rudiger (min. 83) şi Endrick (min. 90+3).

Courtois a avut câteva intervenţii importante, care au ajutat-o foarte mult pe Real Madrid. De altfel, el a fost declarat şi omul meciului.

Thibaut Courtois? Ei bine, el este cel mai bun din lume în acest moment.

Dar am avut portari mari în cariera mea și acum Thibaut este cel mai bun, cu siguranță”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și