Închide meniul

Viorel Moldovan, în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia: „Este febleţea mea! Face facultatea la zi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2024, 18:50

Reclamă
Viorel Moldovan, în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia: „Este febleţea mea! Face facultatea la zi!

Viorel Moldovan, în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia

Viorel Moldovan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Viorel Moldovan a fost în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia. Preşedintele Rapidului a spus că Pop este unul dintre favoriţii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan a făcut şi dezvăluiri despre viaţa personală a lui Rareş Pop. Acesta a spus că noua senzaţie a giuleştenilor urmează ASE-ul la zi.

Viorel Moldovan, în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia

”Rareș Pop, împreună cu toți jucătorii, are primă după victoria cu Slobozia. Nu știu dacă are stipulat în contract prime pentru goluri marcate. E bine să aibă concurență, cu venirile lui N Jie și Boupendza. Este feblețea mea Rareș Pop. Mi-a plăcut de când era la UTA Urad. Un băiat cuminte și inteligent. Este la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din București) și face facultatea la zi. E importantă școala. Cariera e scurtă.

Dacă nu ești mereu sus, în top, trebuie să îți asiguri viitorul. Anumiți jucători nu știu în ce direcție să o apuce după școală. Nu contează doar fotbalul”, a spus Moldovan la digisport.ro.

Rareş Pop, reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid

Rareş Pop a avut o reacţie neaşteptată după „dubla” marcată pentru Rapid. Salvatorul giuleştenilor din meciul cu Unirea Slobozia a evitat să răspundă la o întrebare despre schimbările aduse de Marius Şumudică la echipă, după demiterea lui Neil Lennon.

Reclamă
Reclamă

La finalul meciului, Marius Şumudică i-a strâns pe toţi jucătorii în jurul lui şi le-a purtat un discurs. După, i-a sărutat pe toţi pe frunte.

A fost un efort de echipă. Singurul punct pozitiv a fost că am marcat. Am dat totul din noi şi în final am obţinut cele 3 puncte. E oarecum rodul muncii mele de până acum, sper să o ţin tot aşa. Cu siguranţă orice jucător care începe din primul 11 are parte de încrederea antrenorului. Dar oricine intră trebuie să dea totul.

M-am uitat după ce am lovit mingea şi am simţit că va fi gol. Ar fi bine să fie acea victorie care să aducă descătuşarea. Sper de acum să adunăm mai multe victorii.

Reclamă

Şumudică a spus că asta e atitudinea de care avem nevoie şi să jucăm cu inima. (Ce a schimbat Şumudică?) Poate spiritul a adus el, nu vreau să comentez această întrebare pentru că, dacă răspund, probabil aş avea probleme„, a declarat Rareş Pop.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și