Închide meniul

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică înaintea meciului cu Oţelul: „Trebuie să facem asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2024, 11:08

Reclamă
Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică înaintea meciului cu Oţelul: „Trebuie să facem asta!

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică înaintea meciului cu Oţelul

Viorel Moldovan şi Marius Şumudică / Colaj Hepta

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică înaintea meciului cu Oţelul. Preşedintele Rapidului a spus că este nevoie ca echipa să lege a doua victorie pentru a putea urca în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi Marius Şumudică a spus că s-ar mulţumi şi cu un egal, Viorel Moldovan nu concepe alt rezultat decât victoria. Dacă va învinge pe Oţelul, Rapid ar obţine prima victorie pe Giuleşti din acest sezon.

Viorel Moldovan pune presiune pe Marius Şumudică înaintea meciului cu Oţelul

“Trebuie să legăm victoriile. Cu Oțelul Galați trebuie să confirmăm forma bună din prezent și să facem puncte. Dacă nu legăm victoriile nu putem urca în clasament, pentru a reveni acolo în primele șase echipe.

(n.r. Marius Șumudică a declarat că ar fi mulțumit și cu un punct cu Oțelul. E acceptabil?) Poate Marius a spus acest lucru pentru a lua presiunea de pe umerii jucătorilor.

Oțelul e o echipă harnică, o echipă agresivă, în sensul pozitiv al cuvântului. E o trupă care e pe val și e în fruntea clasamentului.

Reclamă
Reclamă

Nu mă gândesc la un rezultat de egalitate. Pe teren propriu nu am mai câștigat de atât de mult timp. Trebuie să ne deblocăm, să obținem și noi prima victorie în Giulești.

Dacă stai și te gândești, și cu ‘U’ Cluj dacă făceam un punct, coroborat cu victoria cu Unirea Slobozia, făceam patru puncte. Dar eu nu îmi doresc egal, ci îmi doresc toate punctele din acest joc”, a spus Viorel Moldovan la digisport.ro.

Viorel Moldovan, în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia

Viorel Moldovan a fost în extaz după dubla lui Rareş Pop cu Unirea Slobozia. Preşedintele Rapidului a spus că Pop este unul dintre favoriţii săi.

Reclamă

”Rareș Pop, împreună cu toți jucătorii, are primă după victoria cu Slobozia. Nu știu dacă are stipulat în contract prime pentru goluri marcate. E bine să aibă concurență, cu venirile lui N Jie și Boupendza. Este feblețea mea Rareș Pop. Mi-a plăcut de când era la UTA Urad. Un băiat cuminte și inteligent. Este la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din București) și face facultatea la zi. E importantă școala. Cariera e scurtă.

Dacă nu ești mereu sus, în top, trebuie să îți asiguri viitorul. Anumiți jucători nu știu în ce direcție să o apuce după școală. Nu contează doar fotbalul”, a spus Moldovan la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:00 20 oct.

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Statelor Unite sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY. Max Verstappen a câștigat sprintul

23:56

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și