Închide meniul

Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2024, 11:10

Reclamă
Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia

Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! În etapa a cincea, Parma a remizat pe terenul celor de la Lecce, scor 2-2, într-un meci în care jucătorii lui Fabio Pecchia au fost conduşi cu 2-0 şi au înscris două goluri în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man are un început foarte bun de sezon. Chiar dacă nu a marcat sau pasat decisiv în duelul de pe terenul celor de la Lecce, internaţionalul român a fost notat cu 8 pentru prestaţia sa.

Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia

Mai mult, Dennis Man face parte şi din echipa etapei a cincea din Serie A potrivit notelor acordate de sofascore.com, la scurt timp după ce a fost desemnat jucătorul lunii august din prima ligă a fotbalului italian chiar de către Asociaţia Fotbaliştilor din Italia.

Echipa etapei a cincea din Serie A:

  • Falcone (Lecce) – Gila (Lazio), Svoboda (Venezia), Bremer (Juventus) – Strefezza (Como), Bernabe (Parma), Reinjders (Milan), Dimarco (Inter) – Man (Parma), Urbanski (Bologna) – Gudmundsson (Fiorentina)

Cotat la 10 milioane de euro pe transfermarkt.com, Dennis Man a evoluat în toate cele cinci etape din acest sezon de Serie A, marcând două goluri şi oferind o pasă decisivă. De asemenea, el a marcat şi în victoria României din Kosovo, scor 3-0.

Lecce- Parma 2-2! „Cruciații” au revenit în prelungiri de la 0-2! Final de meci nebun în Serie A! Man și Mihăilă au fost titulari

Parma, echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, s-a deplasat pe terenul celor de la Lecce, pentru confruntarea din etapa a cincea de Serie A.

Reclamă
Reclamă

După ce Dorgu şi Krstovic au marcat pentru Lecce, Parma a întors fabulos scorul în repriza secundă, cu două goluri marcate în minutele 90+3 şi 90+5.

După egalul dramatic obţinut cu Lecce, Parma ocupă locul 11 în Serie A. „Cruciaţii” au 5 puncte, la fel ca formaţia pe care au egalat-o în prelungiri. Deasupra Parmei, în clasament, se află AC Milan, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un meci mai puţin.

AC Milan este, de altfel, singura echipă pe care Parma a învins-o în acest sezon. „Cruciaţii” i-au învins pe rossoneri cu 2-1 în a doua etapă, unul dintre goluri fiind marcat de Dennis Man.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și