Închide meniul

Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul! Cât va lipsi de pe teren fundaşul FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2024, 16:02

Reclamă
Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul! Cât va lipsi de pe teren fundaşul FCSB-ului

Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul!

Mihai Popescu, în tricoul FCSB-ului / Profimedia Images

Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul! Comisia de Disciplină a luat decizia în şedinţa de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popescu va lipsi în următoarele două etape. Totodată, fundaşul central al FCSB-ului a fost amendat cu 3.000 de lei.

Mihai Popescu şi-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat cu Petrolul! Cât va lipsi de pe teren fundaşul FCSB-ului

FC FCSB Vs. ACS Petrolul 52 – Eliminare: Popescu Mihai (gazde) – În temeiul art.63.1.b raportat la art.63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, a fost decizia Comisiei de Disciplină, publicată pe site-ul oficial al LPF.

Alte decizii luate miercuri de Comisia de Disciplină:

Martac Marius Madalin vs. ACSM Politehnica Iași – Neexecutare hotărâre CNSL – Închide procedura.

Reclamă
Reclamă

Ariel Ignacio Lopez Varela vs. AFC UTA Arad – Neexecutare hotărâre CNSL – Închide procedura.

ACSM Politehnica Iași – vs. Universitatea Craiova – Incidente – În temeiul art.57.1 din ROAF raportat la art.83.18 din RD coroborat cu art.83.7 din RD se sancționează clubul ACSM Politehnica Iași cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

Vojtus Jakub vs. ACSM Politehnica Iași – Neexecutare hotărâre CNSL – Termen 02.10.2024.

Reclamă

Ion Robert Andrei vs. ACSM Politehnica Iași – Neexecutare hotărâre CNSL – Termen 02.10.2024.

AFC Unirea 04 Slobozia Vs. FC Rapid 1923 – Incidente – Termen 02.10.2024.

FCV Farul Constanța vs. ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe – Eliminare: Bălaşa Mihai Alexandru (gazde) / El Sawy Omar Sayer Mohamed Mahmoud (oaspeţi) – În temeiul art.63.1.g raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul, Bălașa Mihai Alexandru (gazde), cu suspendare pentru un joc și penalitate sportiva de 740 lei. În temeiul art.63.1.d raportat la art.63.2.1 din RD se sancționează jucătorul, El Sawy Omar Sayer Mohamed Mahmoud (oaspeți), cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei.

Mihai Popescu a fost eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul! Faza pentru care fundaşul roş-albaştrilor a văzut roşu direct

Mihai Popescu a fost eliminat în prima repriză în FCSB – Petrolul! Fundaşul roş-albaştrilor a văzut roşu direct după o intrare la Alexandru Tudorie.

Tudorie a sângerat în urma contactului cu Popescu, iar centralul Rareş Vidican a decis să îl elimine pe fundaş.

Popescu a sperat că centralul Rareş Vidican va întoarce decizia în urma consultării fazei cu VAR, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Anterior eliminării lui Mihai Popescu, Risto Radunovic l-a lovit cu cotul pe Rădulescu. Radunovic nu a primit nici măcar galben la acea fază.

Mihai Popescu a văzut finalul primei reprize din tunelul care duce spre vestiare. Fanii care se aflau în zonă i-au cerut autografe, iar Popescu le-a acordat, deşi fusese eliminat.

Gigi Becali l-a lăudat pe Mihai Popescu după debutul acestuia la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 2-2. Becali a plătit 250.000 de euro pentru a-l transfera pe Mihai Popescu de la Farul. Popescu este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 900.000 de euro. Popescu a evoluat până acum în toate meciurile din acest sezon. 9 partide a jucat pentru Farul, iar una pentru FCSB, în derby-ul pe care roş-albaştrii l-au încheiat la egalitate cu CFR Cluj.

Mihai Popescu m-a surprins plăcut. M-a impresionat. A urcat cu mingea la picior, cu curaj, mi-a plăcut de el”, declara Gigi Becali după CFR Cluj – FCSB 2-2.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și