Închide meniul

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, mesaje de ziua națională a Arabiei Saudite! Comparații directe cu ziua națională a României

Alex Ioniță Publicat: 25 septembrie 2024, 20:28

Reclamă
Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, mesaje de ziua națională a Arabiei Saudite! Comparații directe cu ziua națională a României

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, mesaje de ziua națională a Arabiei Saudite!

Colaj: Hepta și Profimedia

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu au transmis mesaje de ziua națională a Arabiei Saudite! Românii de la Damac au oferit un interviu pentru oficialii clubului, publicat pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua națională a Arabiei Saudite se sărbătorește în fiecare an, pe data de 23 septembrie. Totuși, saudiții petrec mai multe zile la rând, cu ocazia acestui eveniment.

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu, mesaje de ziua națională a Arabiei Saudite!

Cosmin Contra și Nicolae Stanciu au comparat sărbătoarea saudiților cu cea de ziua națională a României. Cei doi sunt de părere că singura diferență majoră este legată de zilele în plus, pe care saudiții le petrec.

„Ziua națională în Arabia Saudită.. o compar cu cele din Spania sau România. Aici e totuși diferit, se sărbătorește pe mai multe zile. Respect mult această zi, înseamnă mult în Arabia”, a spus Cosmin Contra, într-un interviu publicat de Damac, pe rețelele de socializare.

Nicolae Stanciu le-a dezvăluit saudiților modul în care românii petrec pe data de 1 decembrie.

Reclamă
Reclamă

„În comparație cu ziua noastră națională, din România, cred că nu sunt mari diferențe. În orașul meu are loc o paradă militară, oamenii merg de dimineață până seara în oraș. Seara sunt concerte, oamenii se simt bine de ziua națională.

Cred că în Arabia Saudită e similar, doar că se sărbătorește mai mult. Le urez oamenilor din Arabia Saudită o zi națională fericită, să sărbătorească și să aibă parte de lucruri bune!„, a spus și Nicolae Stanciu.

În momentul de față, Damac este pe primul loc în campionatul saudit, cu 3 puncte după 15 meciuri jucate. Lider este Al-Hilal, cu 12 puncte, echipă care joacă în Liga Campionilor Asiei, competiție ce se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Nicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026

După meciul naționalei cu Lituania, Nicolae Stanciu a vorbit despre rezultatele tricolorilor din luna septembrie, dar și despre visul jucătorilor, acela de a participa la World Cup 2026, competiție care va fi transmisă, în exclusivitate, de Antena.

„Ne-am îndeplinit obiectivul, așa cum am spus la început, încercăm să asimilăm repede ce vrea mister de la noi. Au fost 2 meciuri dificile, am reușit să marcăm 6 goluri, am primit doar 1, este bine.

Ne vom pregăti bine la echipele de club pentru a veni pregătiți și în luna octombrie. Dacă vom veni la fel și atunci, lucrurile se vor așeza.

Chiar dacă a fost o săptămână cu domnul Lucescu, ne-a dat informații, ne-a dat sfaturi. La experiența pe care o are și la cum vede fotbalul, trebuie doar să asculți. Ne bucurăm că este cu noi, ne bucurăm că la redebutul său i-am oferit 2 victorii.

Trebuie să avem grijă de noi și în octombrie să venim cu acea stare de spririt și să fim pregătiți.

Suntem pe un drum bun, mai avem de muncă. Campania de la EURO și acest început de ajută mult. Visăm (n.r. la Cupa Mondială), e clar. Pare un vis acum, nu am mai fost din 1998 acolo, dar toți suntem încrezători”, a spus Nicolae Stanciu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și