Închide meniul

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League! Mesaj după 1-1 cu Twente

Alex Ioniță Publicat: 26 septembrie 2024, 10:20

Reclamă
Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League! Mesaj după 1-1 cu Twente

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League!

Erik ten Hag, în timpul unui meci al lui Manchester United/ Profimedia

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League! Tehnicianul formației din Premier League nu s-a ferit de cuvinte, după egalul cu Twente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă din Europa League, Manchester United a remizat cu Twente, scor 1-1. Duelul de pe Old Trafford a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League!

Erik ten Hag a transmis faptul că Manchester United a fost „taxată” de Twente din cauza unei greșeli și că elevii săi nu au reușit să marcheze un al 2-lea gol, chiar dacă au controlat meciul.

Antrenorul le-a reproșat jucătorilor că un este posibil ca un adversar să dribleze „tot terenul fără să se oprească”.

„Nu este frumos să răneşti ceva ce iubeşti. Nu am reuşit să închidem jocul. A trebuit să încercăm să înscriem al doilea gol, i-am ţinut în joc şi am fost pedepsiţi din cauza unei greşeli comise de noi.

Reclamă
Reclamă

I-am ţinut în joc, la 1-0, am controlat jocul. Trebuie să fii consecvent şi să o ţii tot aşa. În repriza secundă am coborât nivelul, am primit gol. Scopul este echipa. Un jucător de la Twente a putut dribla tot terenul fără să se oprească. Nu putem lua un astfel de gol.

Tot timpul trebuie să încercă să marchezi, pe durata întregului meci. Odată cu golul de 1-0 trebuia să continuăm, să încercăm să-l înscriem pe al doilea.”, a spus ten Hag, la finalul meciului.

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire

Manchester United îşi face stadion de 2 miliarde de lire sterline şi „donează” Old Trafford. Jurnaliştii din Anglia au anunţat ce se va întâmpla cu arena care are 114 ani de istorie.

Reclamă

Fotbalul din Premier League trăieşte cele mai bune vremuri, iar cluburile vor să investească o parte dintre bani în infrastructură.

Dupa ce Tottenham şi-a construit noua arenă cu 1 miliard de lire sterline, Manchester United, Chelsea şi Birmingham City se numără printre cluburile care şi-au anunţat intenţia de a construi stadioane noi.

Cel mai spectaculos proiect este cel al lui Manchester United. Co-ownerul Sir Jim Ratcliffe a vorbit despre planul de a constui cea mai mare arena a Angliei, un „Wembley al Nordului”, cu o capacitate de 100.000 de locuri, scrie thesun.co.uk.

La începutul lunii, clubul a semnat un parteneriat cu autorităţile locale, care înseamnă primul pas în dezvoltarea proiectului. Construcţia stadionului va presupune şi o regenerare urbană spectaculoasă, pe modelul stadionului Wembley, care a transformat zona într-un orăşel, cu zeci de construcţii noi, blocuri de locuinţe, birouri, restaurante şi mall-uri.

Primele estimari vorbesc despre investiţii de 2 miliarde de lire sterline pentru ridicarea noului stadion pe care va juca Manchester United.

Clubul plănuieşte construcţia de la zero a arenei, dar nu vrea să demoleze actualul stadion, care duce în spate o istorie impresionantă, de 114 ani. United vrea să reducă la 30.000 de locuri capacitatea stadionului Old Trafford şi să îl „doneze” echipei de fotbal feminin, mai scrie The Sun.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și