Închide meniul

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2024, 18:32

Reclamă
Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona

Szczesny şi Robert Lewandowski/ Profimedia

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferte de la Barcelona. Portraul polonez a purtat un scurt dialog cu coechipierul său de la naţională, pentru a lua o decizie în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marc-Andre Ter Stegen a suferit o accidentare horror şi va sta „pe bară” aproape până la finalul sezonului. Barcelona s-a văzut nevoită să transfere de urgenţă un portar.

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona

Alesul catalanilor a fost Wojciech Szczesny, cel care şi-a întrerupt pentru moment retragerea şi a acceptat să semneze cu Barcelona. Polonezul urmează să efectueze vizita medicală la formaţia catalană, în următoarele zile.

Szczesny l-a sunat însă pe Robert Lewandowski, înainte să ia o decizie cu privire la viitorul său, notează jurnaliştii spanioli de la sport.es. Portarul şi atacantul au o relaţie foarte bună, după perioada în care au evoluat împreună în naţionala Poloniei.

Szczesny l-a întrebat direct pe Lewandowski dacă va fi titular la Barcelona, în cazul în care va accepta oferta catalanilor. Portarul ar fi fost decis să refuze propunerea trupei blaugrana, în cazul în care nu era convins de faptul că va fi titularizat de Hansi Flick.

Reclamă
Reclamă

Spaniolii notează că oficialii Barcelonei îi vor oferi încredere şi lui Inaki Pena, portar crescut în academia clubului de pe Camp Nou. Acesta şi-ar putea câştiga dreptul de a apăra, în detrimentul lui Wojciech Szczesny.

Wojciech Szczesny s-a despărţit de Juventus în vară, după şapte ani petrecuţi în tricoul „Bătrânei Doamne”. Portarul de 34 de ani se va afla la prima aventură în fotbalul spaniol, după ce de-a lungul carierei a mai evoluat la Arsenal, Brentford şi AS Roma.

Fabrizio Romano a anunţat transferul lui Wojciech Szczesny la Barcelona

Fabrizio Romano anunţă că este acord total între Barcelona şi Szczesny. Portarul ar urma să semneze un contract până la finalul sezonului. Totuşi, nu o va putea ajuta pe Barcelona decât în campionat. Szczesny nu a fost trecut pe lista de Champions League, care mai poate fi modificată abia la începutul anului viitor. Prin urmare, abia în luna februarie va putea apăra şi în meciurile din Ligă.

Reclamă

S-a ajuns la o înţelegere pentru un contract pe un an. Vizita medicală a fost programată zilele următoare, în Spania. Propunerea a fost acceptată de Szczesnzy, care a acceptat să renunţe la retragere”, a anunţat Fabrizio Romano.

„Îmi doresc doar ca Marc să se recupereze cât mai repede. Îmi este un bun prieten şi este un bun portar. Îi doresc tot binele. Atât pot spune în acest moment„, a declarat şi Szczesny pentru mundodeportivo.com, după anunţul transferului său la Barcelona.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și