Închide meniul

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2024, 18:09

Reclamă
Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen

Ter Stegen a suferit o accidentare horror / Profimediaimages

Barcelona s-a mişcat rapid şi l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen. Şefii de pe Camp Nou au fost obligaţi să aducă un portar liber de contract, după ce titularul dintre buturi a suferit o accidentare horror şi a fost operat. Un portar retras din activitate vine la gruparea blaugrana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la Marca anunţă că Wojciech Szczesny ar fi ajuns la un acord cu conducătorii liderului din La Liga. A fost convins să revină pe teren, chiar dacă îşi anunţase retragerea din fotbal la finalul lunii august.

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen. Wojciech Szczesny, aşteptat pe Camp Nou!

Update: Fabrizio Romano anunţă că este acord total între Barcelona şi Szczesny:

S-a ajuns la o înţelegere pentru un contract pe un an. Vizita medicală a fost programată zilele următoare, în Spania. Propunerea a fost acceptată de Szczesnzy, care a acceptat să renunţe la retragere

Reclamă
Reclamă

Wojciech Szczesny ar urma să semneze un contract până la finalul sezonului. Totuşi, nu o va putea ajuta pe Barcelona decât în campionat. Szczesny nu a fost trecut pe lista de Champions League, care mai poate fi modificată abia la începutul anului viitor. Prin urmare, abia în luna februarie va putea apăra şi în meciurile din Ligă.

Polonezul de 34 de ani a avut o primă reacţie după ce a fost ofertat de Barcelona. A evitat să anunţe care este stadiul negocierilor, dar a avut un mesaj pentru Ter Stegen.

Îmi doresc doar ca Marc să se recupereze cât mai repede. Îmi este un bun prieten şi este un bun portar. Îi doresc tot binele. Atât pot spune în acest moment„, a declarat Szczesny pentru mundodeportivo.com.

Reclamă

Chiar dacă ar semna cu Barcelona din postura de jucător liber de contract, Wojciech Szczesny ar urma să scoată o sumă importantă din conturile clubului de pe Camp Nou. În momentul în care i-a reziliat contractul, Juventus i-a achitat 6 milioane de euro portarului polonez. În contract a fost stabilită o clauză specială – dacă va semna cu o altă echipă, aceasta va fi nevoită să plătească 2 milioane de euro în conturile torinezilor.

Wojciech Szczesny a petrecut şapte sezoane la bianconeri. Sosit la Juventus de la Arsenal, în 2017, polonezul a avut 252 de apariţii între buturi, reuşind 103 meciuri fără gol primit. A câştigat opt trofee în şapte ani, dintre care trei titluri de campion.

Pe lista scurtă a Barcelonei au fost mai mulţi portari liber de contract. Printre ei şi Claudio Bravo, care îşi anunţase retragerea luna trecută. În vârstă de 41 de ani, chilianul a dezvăluit că este dispus să se răzgândească şi să revină pe Camp Nou.

Dacă Barcelona mă cheamă, voi veni!„, a declarat Claudio Bravo.

Barcelona se bazează în acest moment pe Inaki Pena, un goalkeeper fără mare experienţă. În lot mai sunt Ander Astralaga (20 de ani) şi Diego Kochen (18 ani).

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și