Închide meniul

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2024, 22:58

Reclamă
Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB - RFS | Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul secund

Gigi Becali şi Marius Ştefănescu/ Colaj Hepta

Gigi Becali a avut o inspiraţie fabuloasă la duelul dintre FCSB şi RFS, după ce i-a titularizat pe Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş. Cei doi au colaborat perfect la golul secund al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a primit vizita celor de la RFS, pe Arena Naţională, în prima etapă a grupei de Europa League. Meciul este în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS | Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul secund

În minutul 32, Marius Ştefănescu a reuşit să „rupă blestemul” şi să marcheze pentru FCSB. Mijlocaşul a fost titularizat în meciul cu RFS, după ce a fost rezervă neutilizată în ultimele două meciuri.

Mijlocaşul transferat de Gigi Becali de la Sepsi, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, a reuşit astfel să marcheze al treilea gol la formaţia roş-albastră. Ştefănescu a mai punctat în duelul din Supercupă, de la începutul sezonului, şi în meciul cu Farul, care s-a disputat la începutul lunii august, în campionat.

La faza golului, Daniel Bîrligea a fost faultat, însă i-a pasat in extremis lui Vlad Chiricheş. Fundaşul a preluat la marginea careului şi i-a pasat perfect lui Marius Ştefănescu, care a marcat fără emoţii, cu un şut din faţa porţii.

Reclamă
Reclamă

Iniţial, Daniel Bîrligea a fost cel care a deschis scorul. Atacantul a marcat primul său gol în tricoul campioanei, în minutul opt al duelului cu RFS, din pasa lui Darius Olaru. Ulterior, în minutul 23, letonii au reuşit să restabilească egalitatea. Lipuscek a marcat, după o gafă în apărarea roş-albaştrilor.

Înaintea partidei, Gigi Becali a intrat în direct şi a anunţat echipa de start a roş-albaştrilor, oferind declaraţii şi despre Marius Ştefănescu. Patronul campioanei a transmis că a ales să-l titularizeze pe mijlocaş, deoarece nu şi-a pierdut încrederea în el.

„Bineînţeles că alegem lucrurile… dacă Băluţă a jucat, pe Ştefănescu nu poţi să îl arunci. Am dat bani pe el, să îi dăm şansă”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Totodată, în privinţa lui Vlad Chiricheş, Gigi Becali a fost forţat de accidentarea lui Siyabonga Ngezana şi astfel a mizat pe serviciile fostului căpitan al naţionalei. Fundaşul de 34 de ani se afla pe teren şi în urmă cu 12 ani, atunci când roş-albaştrii debutau în grupa de Europa League, într-un meci cu Stuttgart, încheiat cu scorul de 2-2.

Echipele de start la FCSB – RFS:

FCSB: Târnovanu – M. Popescu, Chiricheș, Dawa, Radunovic – Edjouma, Lixandru – Ștefănescu, Olaru (cpt.), Miculescu – Bîrligea
Rezerve: A. Vlad, Crețu, Panțîru, Tănase, Șut, Oct. Popescu, D. Popa, Băluță, Pantea, Musi, Alhassan, L. Phelipe
Antrenor: Elias Charalambous

RFS: Ondoa – Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek (cpt.) – Marhiev, Panic – Odisharia, Ikaunieks, Zelenkovs – Kouadio
Rezerve: Steinbors, Vilkovs, Osuagwu, Ndjiki, Stuglis, Lemajic, Mares, Njie, Silagadze
Antrenor: Viktors Morosz

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și