Închide meniul
Foto

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani a răbufnit din cauza fostei iubite: „Am fost scurt și la obiect”

Publicat: 27 septembrie 2024, 16:44

Reclamă
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani a răbufnit din cauza fostei iubite: „Am fost scurt și la obiect”

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani a răbufnit din cauza fostei iubite

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani a răbufnit din cauza fostei iubite. Este vorba de Alexandru Piţurcă, cel care i-a luat apărarea fostei sale iubite. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU CRISTINA ICH ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Piţurcă a răbufnit pe reţelele de socializare după ce Cristina Ich, fosta sa iubită cu care are un copil, a fost acuzată că îşi neglijează băiatul. Fiul lui Victor Piţurcă a spus că nu este nimic adevărat. Victor Piţurcă, care este fostul selecţioner al României, a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani cu Vica Blochina. De asemenea, Piţurcă are şi un copil cu Vica Blochina.

Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani a răbufnit din cauza fostei iubite

Salutare tuturor! Știți că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală, astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezimți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Cristina își neglijează copilul.

Deci, nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar despre faptul că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine dat fiind faptul că este Noah la mijloc. Am fost scurt și la obiect‘, a spus Alex Pițurcă pe rețelele de socializare.

Cristian Ich şi Alexandru Piţurcă s-au despărţit recent. Totuşi, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul băieţelului lor.

Reclamă
Reclamă

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul «film dramatic», ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”. Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah”, spunea Cristina Ich în trecut, pentru unica.ro.

În vârstă 36 de ani, Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. Fosta iubită a fiului lui Victor Piţurcă este şi unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri. Cristina Ich a făcut senzaţie pe reţelele de socializare după ce a scăpat o imaginea cu ea fără haine. Fanii au reacţionat imediat.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și