Închide meniul

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2024, 17:55

Reclamă
Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului!

Colaj: Profimedia

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mijlocașul „cetățenilor” s-a accidentat grav în cadrul duelului cu Arsenal, după un duel cu Partey și a fost supus unei operații, la finalul căreia a primit un verdict dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor oferite de presa din Spania, Rodri s-a operat în dimineața zilei de vineri, la Madrid. În cadrul meciului cu Arsenal, mijlocașul a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului!

Rodri a fost operat de doctorul Manuel Leyes, care s-a ocupat și de operațiile unor jucători precum Courtois, Arda Guler, dar și a altor staruri din lumea sportului.

Totuși, chiar dacă operația a decurs bine, Rodri va fi OUT pentru cel puțin 8 luni. Marca.com anunță faptul că spaniolul își va începe recuperarea în zilele următoare și că ar putea reveni pe gazon, în cel mai bun caz, în luna iunie.

Pep Guardiola a confirmat, la rândul său, faptul că nu se va mai putea baza pe Rodri, în cadrul acestui sezon:

Reclamă
Reclamă

„Din păcate am primit cele mai proaste vești, dar asta este. În această dimineață s-a operat (n.r. Rodri). O să fie cu noi în sezonul viitor”, a spus Guardiola.

Accidentarea a venit ca o lovitură uriașă pentru Rodri, care este considerat unul dintre marii favoriți la câștigarea Balonului de Aur 2024, premiu care va fi decernat în luna octombire.

Pep Guardiola şi-a ieşit din minţi după ce Arsenal a egalat-o pe City

Pep Guardiola şi-a ieşit din minţi după ce Arsenal a egalat-o pe City. Controversă uriaşă înainte de „bijuteria” lui Calafiori.

Reclamă

Mai exact, jucătorii lui Pep Guardiola i-au reproşat arbitrului Michael Oliver că cei de la Arsenal au executat lovitura liberă de la care a plecat faza golului înainte ca el să fluiere.

Imediat după bijuteria lui Calafiori, jucătorii de la City l-au înconjurat pe arbitru. Camerele TV au surprins şi reacţia nervoasă a lui Pep Guardiola. Antrenorul celor de la City a lovit cu piciorul scaunul de la banca de rezerve. Cu un minut înainte ca Arsenal să egaleze, City a mai primit o lovitură. Rodri s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Kovacic.

În cadrul duelului cu Arsenal, Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri pentru Manchester City! Atacantul din Norvegia a făcut spectacol în prima repriză a duelului din Premier League și a doborât o nouă bornă impresionantă.

Erling Haaland a deschis scorul în duelul Manchester City – Arsenal, în minutul 9. Atacantul a primit o pasă excelentă de la Savinho și l-a învins, fără probleme, pe Raya.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:55

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și