Închide meniul

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 9:11

Reclamă
Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen râde de FIA alături de fani. Ajuns acasă după Marele Premiu din Singapore, pilotul celor de la Red Bull a revenit pe Twitch, acolo unde se joacă și interacționează cu fanii săi. Triplul campion mondial a fost în centrul atenției la ultimul Grand Prix după ce a fost pedepsit de FIA pentru limbajul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, în timpul unei conferințe de presă, Max Verstappen a folosit cuvântul “f…ed”. Acest lucru i-a deranjat pe cei de la FIA și l-au pedepsit cu “activități în folosul publicului”.

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

După episodul de la conferința de presă, Max Verstappen a protestat printr-un mod inedit și a susținut interviurile și conferințele din Singapore pe unde a putut. Acum, unul dintre coechipierii lui Max Verstappen a întrebat „putem să înjurăm pe stream?”.

Răspunsul lui Max Verstappen nu a întârziat să apară: „Nu, pentru că va trebui să faci activități în folosul publicului”. Cu toate acestea, triplul campion mondial nu a ezitat să folosească acest cuvânt de mai multe ori în streamul său.

Reclamă
Reclamă

Rămâne de văzut cum va continua această dispută dintre Max Verstappen și FIA. Evident, pentru lucrurile spuse în acest stream, FIA nu îl poate sancționa pe Verstappen. Cu toate acestea, olandezul pare de neclintit și nu dă semne că ar vrea să le facă pe plac celor de la FIA.

Formula 1 se află într-o nouă vacanță și va reveni abia în weekendul 18-20 septembrie, pe COTA. Cursa din Marele Premiu al Statelor Unite va fi duminică, 20 septembrie, de la ora 22:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și