Închide meniul
Foto

Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă. „Ați adus atât de multă dragoste în viața mea!”

Publicat: 28 septembrie 2024, 12:56

Reclamă
Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă. „Ați adus atât de multă dragoste în viața mea!”

Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă

Vera Wang are 75 de ani / Instagram

Au apărut imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă. Fosta patinatoare Vera Wang a avut un mesaj superb pentru Cecilia și Josephine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscuta creatoare de modă și-a sărbătorit ziua de naștere în această vară. Chiar dacă a împlinit 75 de ani, Vera surprinde cu fiecare apariție. Imaginile postate pe rețelele sociale, acolo unde are aproape un milion de urmăritori, se viralizează mereu.

Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă

Vera Wang a adoptat doi copii cu fostul ei soţ, Arthur P. Becker, cel de care a divorțat după o căsnicie de 23 de ani. Cecilia (34 de ani) şi Josephine (31 de ani) sunt moștenitoarele averii uriașe.

Vera tocmai a postat mai multe imagini rare cu fiicele ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), din tinerețe. Ea le-a transmis un mesaj superb.

Pentru iubitele mele fiice Cecilia și Josephine… Vă mulțumesc că ați adus atât de multă dragoste în viața mea…„, a scris fosta patinatoare pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă

Vera Wang are, potrivit americanilor de la Forbes, afaceri și bunuri în valoare de aproximativ 500 de milioane de euro! A avut un succes uriaș în ultimii ani – averea ei aproape s-a dublat din 2020 și până în prezent.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei

Vera Wang și-a descoperit cea mai mare pasiune în timp ce se afla pe un lac înghețat din Central Park. Purta patinele primite, de Crăciun, de la tatăl ei. Avea opt ani și și-a stabilit imediat un obiectiv uriaș, acela de a participa la Jocurile Olimpice. A fost la un pas de a-și îndeplini visul în 1968, când a participat la Campionatele de patinaj artistic din SUA.

Vera a ratat in extremis calificarea și a spus, mereu, că a suferit cea mai mare deziluzie a vieții ei. „Aveam inima sfâșiată. Eram complet pierdută, dezamăgită. Trebuia să-mi găsesc o altă ocupație de care să mă îndrăgostesc și aceasta s-a dovedit a fi moda„.

Reclamă

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și