Închide meniul

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 19:21

Reclamă
Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

Irina Begu, eliminată de la China Open!

Irina Begu / Profimedia

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost eliminată în turul al doilea al turneului WTA 1.000 China Open, dotat cu premii totale de 8.955.610 dolari, fiind învinsă cu 6-7 (5/7), 6-1, 6-1 de rusoaica Mirra Andreeva, într-o partidă disputată sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Begu (34 ani, locul 103 mondial) a primit un cec în valoare de 34.500 de dolari şi 35 de puncte WTA pentru participarea la competiţia din capitala Chinei.

Irina Begu, eliminată de la China Open!

Tot sâmbătă, chinezoaica Zehen Qinwen, campioană olimpică în această vară la Paris, a fost primită ca o eroină la revenirea sa la Openul Chinei, unde a trecut fără probleme în meciul său de debut, cu 6-1, 6-1, de Kamilla Rahimova din Rusia, notează agerpres.ro.

Qinwen, favorita numărul 5, o va avea ca adversară în turul al treilea pe argentinianca Nadia Podorska, învingătoare la rândul ei, cu
7-5, 6-7 (4/7), 6-2, de ucraineanca Daiana Iastremska, numărul 25 pe lista capilor de serie.

Rezultate – turul 2:

Reclamă
Reclamă

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

Jaqueline Cristian a realizat o revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova (10 WTA) la Beijing. Românca s-a calificat în turul 3 după ce s-a impus cu 1-6, 6-4, 7-5, după 2 ore și 52 de minute de joc.

După ce a pierdut cu 1-6 primul set, Krejcikova părea că se îndreaptă către o victorie facilă. Cehoaica avea 3-1 și în setul secund, dar Cristian a reușit să revină incredibil și să trimită meciul în setul decisiv.

În al treilea set, Krejcikova a început din nou foarte bine și s-a distanțat la 4-1. Cristian nu a renunțat și a revenit de fiecare dată în joc. La 5-4 pentru Krejcikova, cehoaica a avut patru mingi de meci, dar românca a reușit de fiecare dată să revină.

Reclamă

În game-ul imediat următor, Cristian a reușit break-ul, după care a reușit să obțină victoria după ce a profitat de prima minge de meci pe care a avut-o la dispoziție. Aceasta este a doua victorie din 2024 pentru Jaqueline Cristian în fața câștigătoarei din acest an de la Wimbledon. Ea a mai învins-o pe Krejcikova la Madrid, pe zgură.

De altfel, meciul din turul secund de la Beijing a fost primul meci pentru Krejcikova de la înfrângerea din turul 2 de la US Open, acolo unde a fost învinsă de o altă româncă, Gabriela Ruse.

În turul al treilea de la China Open, Jaqueline Cristian va juca împotriva unei alte jucătoare din Cehia. Karolina Muchova, semifinalistă în urmă cu câteva săptămâni la US Open, a trecut fără emoții de Yue Yuan, scor 6-3, 6-1, și va lupta pentru un loc în optimi cu Jaqueline Cristian. Cele două s-au întâlnit p singură dată până acum, în 2018, la Versmold, acolo unde Muchova s-a impus.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și