Închide meniul

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 20:37

Reclamă
Bayern a marcat „golul sezonului în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

Bayern a marcat "golul sezonului" în derby-ul cu Bayer Leverkusen

Golul marcat de Aleksandar Pavlovic, în Bayern - Bayer Leverkusen/ Captură Digi Sport

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen, din etapa a cincea din Bundesliga. Aleksandar Pavlovic a avut o reuşită de senzaţie în poarta campioanei en-titre a Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern este lider şi are un parcurs formidabil, sub comanda lui Vincent Kompany. Bavarezii au marcat nu mai puţin de 20 de goluri, în ultimele trei meciuri jucate.

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen

În derby-ul etapei din Bundesliga, Bayern Leverkusen a fost echipa care a deschis scorul. Campioana en-titre a Germaniei a punctat prin Andrich. Mijlocaşul a punctat cu un şut imparabil, de la marginea careului, în minutul 31.

Ulterior, înainte de pauză, Bayern a reuşit să egaleze. Aleksandar Pavlovic a marcat cu un voleu de excepţie, de la 25 de metri de poartă.

Faza golului marcat de Pavlovic a pornit de la centrarea lui Olise. Apărarea lui Xabi Alonso a respins balonul, care a ajuns în cele din urmă la Pavlovic. Acesta nu a stat prea mult timp pe gânduri şi a şutat imparabil, Hradecki neavând nicio şansă în faţa execuţiei de zile mari a mijlocaşului bavarezilor.

Reclamă
Reclamă

Fanii din întreaga lume au luat-o razna, după reuşita lui Bayern. Aceştia au reacţionat în secţiunea de comentarii a unei postări făcute de Sky Sports: „Golul anului”, „De neuitat”, „Fantastic gol”, „Tânărul le-a dat tuturor un răspuns”, sunt doar câteva dintre reacţiile suporterilor.

Aleksandar Pavlovic a fost crescut de academia lui Bayern, fiind promovat la echipa mare a bavarezilor în toamna anului trecut. Mijlocaşul de 20 de ani este cotat la suma de 30 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Bayern, victorie istorică în prima etapă de Champions League

Bayern a obţinut o victorie istorică, scor 9-2 cu Dinamo Zagreb, în primul meci din faza grupei de Champions League. Bavarezii nu au avut milă de campioana Croaţiei şi au înregistrat una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului.

Reclamă

Bayern a deschis scorul în minutul 19, prin Harry Kane, din penalty. Până la pauză au mai marcat şi Raphael Guerreiro şi Michael Olise, iar bavarezii aveau un avans de trei goluri, după primele 45 de minute de joc.

Dinamo Zagreb a marcat două goluri în două minute, în startul reprizei secunde. Petkovic a punctat în minutul 49, iar Ogiwara în minutul 50.

Bayern a replicat imediat prin Harry Kane. Atacantul englez a marcat în minutul 57, din pasa lui Gnabry. Patru minute mai târziu, Michael Olise a reuşit „dubla”.

În minutele 73 şi 78, Harry Kane a transformat două penalty-uri şi a completat un poker de vis, în primul meci al lui Bayern din Champions League.

Leroy Sane şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, în minutul 85, marcând din pasa lui Thomas Muller. În prelungirile partidei, Leon Goretzka a marcat şi el şi a stabilit scorul final, 9-2 pentru Bayern Munchen!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și