Închide meniul

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2024, 0:15

Reclamă
Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker de senzaţie în „măcelul de la Munchen

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb, scor 9-2

Harry Kane, în meciul Bayern - Dinamo Zagreb 9-2/ Twitter BR Football

Bayern a obţinut o victorie istorică, scor 9-2 cu Dinamo Zagreb, în primul meci din faza grupei de Champions League. Bavarezii nu au avut milă de campioana Croaţiei şi au înregistrat una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a fost în formă maximă, la debutul lui Bayern în noul sezon de Champions League. Căpitanul naţionalei Angliei a reuşit un „poker” de senzaţie.

Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb, scor 9-2

Bayern a deschis scorul în minutul 19, prin Harry Kane, din penalty. Până la pauză au mai marcat şi Raphael Guerreiro şi Michael Olise, iar bavarezii aveau un avans de trei goluri, după primele 45 de minute de joc.

Dinamo Zagreb a marcat două goluri în două minute, în startul reprizei secunde. Petkovic a punctat în minutul 49, iar Ogiwara în minutul 50.

Bayern a replicat imediat prin Harry Kane. Atacantul englez a marcat în minutul 57, din pasa lui Gnabry. Patru minute mai târziu, Michael Olise a reuşit „dubla”.

Reclamă
Reclamă

În minutele 73 şi 78, Harry Kane a transformat două penalty-uri şi a completat un poker de vis, în primul meci al lui Bayern din Champions League.

Leroy Sane şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, în minutul 85, marcând din pasa lui Thomas Muller. În prelungirile partidei, Leon Goretzka a marcat şi el şi a stabilit scorul final, 9-2 pentru Bayern Munchen!

Reclamă

Harry Kane a stabilit o bornă impresionantă, în meciul cu Dinamo Zagreb. Atacantul a devenit jucătorul englez cu cele mai multe goluri marcate în competiţiile europene, depăşindu-l pe Wayne Rooney. Kane a ajuns la 33 de goluri marcate în Europa.

Totodată, Harry Kane are cifre fantastice în tricoul lui Bayern. Transferat de la Tottenham în vara anului trecut, atacantul englez a marcat 53 de goluri, în 50 de meciuri bifate la formaţia bavareză, în toate competiţiile.

Bayern a devenit prima echipă care a marcat nouă goluri, într-un meci de Champions League. Totodată, echipa lui Vincent Kompany a egalat performanţa obţinută în 2012, atunci când o învingea pe Basel tot la şapte goluri diferenţă, scor 7-0. Este de menţionat şi succesul uriaş înregistrat de bavarezi în 2020, atunci când o distrugeau pe Barcelona, scor 8-2, în sferturile Champions League.

Cea mai mare diferenţă de scor, într-un meci de Champions League, a fost bifată de Liverpool şi Real Madrid. În 2007, „cormoranii” o învingeau pe Beşiktaş cu scorul de 8-0, scor pe care l-au înregistrat şi madrilenii în 2015, contra lui Malmo.

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb

În minutul 16, Pavlovic a căzut în careul oaspeţilor, după o intervenţie a lui Theophile-Catherine. „Centralul” partidei a făcut imediat semn că nu a fost fault şi că faza poate continua.

Imediat după, mingea a revenit în posesia bavarezilor. Musiala i-a pasat lui Gnabry, iar atacantul de 29 de ani a marcat cu un gol la colţul lung.

Reuşita lui Bayern a fost analizată imediat cu ajutorul arbitrajului video. Juan Martinez a fost chemat să revadă întreaga fază la marginea terenului. Acesta a putut observa că Gnabry era în poziţie de ofsaid în momentul în care a primit pasa.

„Centralului” i-a fost arătată din toate unghiurile şi intervenţia la Pavlovic, care a fost pus la pământ de fundaşul central al lui Dinamo Zagreb. Martinez a considerat că a greşit iniţial şi a schimbat decizia.

Arbitrul i-a transmis lui Gnabry că a fost în poziţie de ofsaid, dar bucuria croaţilor a fost de scurtă durată. Juan Martinez a arătat punctul cu var, moment în care Kane a preluat mingea. Golgheterul lui Bayern a înscris fără emoţii din penalty.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

Kylian Mbappe, primul gol în Champions League pentru Real Madrid! A ajuns la cifre fabuloase: „E doar începutul!”

23:20

Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii!

22:55

Fază controversată în Bayern – Dinamo Zagreb! Arbitrul le-a anulat bavarezilor un gol cu VAR, dar a acordat imediat penalty

22:31

Aston Villa a dat recital în primul meci de Champions League, după 41 de ani! „Coşmarul” României de la EURO a fost omul meciului

21:47

VIDEOHelmut Marko a dat vina pe Carlos Sainz, după accidentul cu Sergio Perez! Ce urmează la Red Bull, înainte de MP din Singapore

21:11

Daniel Niculae ştie care e cea mai mare problemă de la Rapid: „E foarte greu!” Mesaj direct despre Marius Şumudică

1 VIDEOAl Hilal, victorie la scor în Liga Campionilor Asiei! Cancelo şi Milincovic-Savic au făcut show în AntenaPLAY! Rezultatele zilei 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 4 „O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor 5 Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer” 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și