Închide meniul

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

Publicat: 29 septembrie 2024, 8:18

Reclamă
Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

Scandal incredibil în Giulești

Imagini cu momentul în care agentul Rareș Pop bruschează un jurnalist / Captură Fanatik

A avut loc un scandal incredibil în Giulești, în timpul meciului Rapid – Oțelul, scor 0-0, în etapa a 11-a a Ligii 1. Impresarul Rareș Pop a bruscat și amenințat jurnaliștii aflați la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători, care purta un ecuson al Olțelului, a făcut o criză de nervi. El s-a năpustit asupra jurnaliștilor care filmau momentul în care Cătălin Chira a fost transportat la ambulanță.

Scandal incredibil în Giulești

Impresarul celor de la IG Sports Management a împins un jurnalist și chiar s-a răstit la jandarmi: „Ce faceți, mă? Dormiți? Luați-l pe ăsta!”

Și un alt reporter, care își dorea să afle care este starea de sănătate a lui Chira, a fost amenințat cu bătaia. Rareș Pop i-a cerut să șteargă filmările făcute.

Jandarmii inițial au îndepărtat jurnaliștii din acel loc, după care au luat măsuri și împotriva agresorului. Agentul FIFA a primit un an interzis pe stadioanele din România.

Reclamă
Reclamă

Referință meci de fotbal FC Rapid București – ACS Suporter Club Oțelul Galați

Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care doi bărbați sunt implicați într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflați la fața locului au observat incidentul și, ulterior, au luat măsuri pentru menținerea la o distanță de siguranță a celor implicați.

De asemenea, bărbatul care a inițiat conflictul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an.

Reclamă

Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare și vor fi sancționate cu fermitate, ori de câte ori situația o impune.

Nu în ultimul rând, menționăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum și 4 sancțiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Română, potrivit fanatik.ro.

Rareș Pop ar fi „impresarul de casă” al Oțelului și a intermediat mai multe transferuri făcute de Dorinel Munteanu.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul

A avut loc o accidentare teribilă în duelul dintre Rapid şi Oţelul. Cristian Chira, tânărul jucător al lui Dorinel Munteanu, a început să plângă pe teren de durere.

În minutul 47, Cristian Chira (22 de ani) a alunecat şi genunchiul său stâng a avut de suferit. Mijlocaşul a căzut pe gazon, după o schimbare de direcţie a unui adversar.

Chira a rămas întins şi a cerut intervenţia medicilor. Acesta a început imediat să plângă de durere şi a fost scos cu targa de pe teren. Dorinel Munteanu a mers şi şi-a încurajat jucătorul, la marginea terenului.

Ceilalţi jucători ai Oţelului l-au înconjurat pe Cristian Chira, în momentul în care acesta primea îngrijiri pe teren. Mijlocaşul a fost ulterior înlocuit de Juric.

După primele invetigaţii medicale la care a fost supus Cristian Chira, la spitalul Floreasca, acesta are glezna fracturată. Mijlocaşul a fost titularizat în premieră în acest sezon de către Dorinel Munteanu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

10:06

PAOK – Aris LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic

9:46

Ce reacție a putut avea Dan Șucu, când a aflat de scandalul incredibil din timpul meciului Rapid – Oțelul 0-0: „Înțelegeți asta!”

9:38

Lamine Yamal, gol senzaţional în Osasuna – Barcelona 4-2. Cifre uimitoare pentru vedeta de 17 ani a catalanilor

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și