Închide meniul

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 23:18

Reclamă
Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

Accidentare teribilă în Rapid - Oţelul!

Cristian Chira s-a accidentat în Rapid - Oţelul/ Captură Digi Sport

A avut loc o accidentare teribilă în duelul dintre Rapid şi Oţelul. Cristian Chira, tânărul jucător al lui Dorinel Munteanu, a început să plângă pe teren de durere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a primit vizita celor de la Oţelul, în etapa a 11-a din Liga 1. Duelul din Giuleşti este în format live text, pe AS.ro.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul

În minutul 47, Cristian Chira (22 de ani) a alunecat şi genunchiul său stâng a avut de suferit. Mijlocaşul a căzut pe gazon, după o schimbare de direcţie a unui adversar.

Chira a rămas întins şi a cerut intervenţia medicilor. Acesta a început imediat să plângă de durere şi a fost scos cu targa de pe teren. Dorinel Munteanu a mers şi şi-a încurajat jucătorul, la marginea terenului.

Ceilalţi jucători ai Oţelului l-au înconjurat pe Cristian Chira, în momentul în care acesta primea îngrijiri pe teren. Mijlocaşul a fost ulterior înlocuit de Juric.

Reclamă
Reclamă

Conform fanatik.ro, după primele invetigaţii medicale la care a fost supus Cristian Chira, la spitalul Floreasca, acesta are glezna fracturată. Mijlocaşul a fost titularizat în premieră în acest sezon de către Dorinel Munteanu.

Echipele de start:

Rapid (4-2-3-1): Siegrist – Cr. Manea, Ignat, Pașcanu,. Borza – Christensen, Kait – R. Pop, Hasani, Petrila – Burmaz
Rezerve: Aioani, Onea, Săpunaru, Blazek, Braun, Vulturar, Gojkovic, Mendes, Grameni, Micovschi, Emmers, Jambor
Absenți: Hromada, P. Iacob (accidentați)
Antrenor: Marius Șumudică

Reclamă

Oțelul (4-3-3): I. Popescu – D. Maftei, Zivulic, Stefanovic, M. Silva – Lameira, Chira, Teles – Frederic, Cisotti, A. Pop
Rezerve: Kovalov, Adăscăliței, Gallo, Zhelev, Tănasă, I. Neagu, N. Roșu, Duric, M. Cojocaru, L. Andronache, Juric, Hofman
Absenți: Cisse (accidentat), Tomasevic, Yabre (incerți)
Antrenor: Dorinel Munteanu

Ce a spus Dorinel Munteanu, înaintea duelului cu Rapid

Dorinel Munteanu a vorbit despre respect, înainte de meciul cu Rapid, ce se va desfăşura sâmbătă, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 1. Asta după ce a fost la un pas să îl ia la bătaie pe David Maftei, în partida cu Dinamo (1-1).

Rapid prin venirea lui Șumudică și cu ultimele transferuri reușite este mult mai puternică. Eu cred că nu mai e echipa de la început campionatului. Noi mergem 100% în Giulești ca să ne jucăm șansa și vom vedea câte puncte vom mai reuși să facem până la meciurile naționalei.

Eu mi-aș dori pentru cum respect eu Giuleștiul și fanii, fotbalul, să mă respecte și ei pe mine. Dar eu îmi văd de treaba mea și asta este, indiferent de cum vor reacționa. Va trebui eu să fiu mai calm, deși sunt momente în care nu mai poți să faci asta, când vezi atâtea răutăți asupra mea numai pentru că am jucat la rivalele Steaua și Dinamo.

Asta e mentalitatea în fotbalul din România. Eu nu am avut niciodată nimic de împărțit cu suporterii Rapidului, am prieteni care sunt rapidiști, nu am avut probleme cu ei, dar m-au luat ca pe un dușman”, a spus Dorinel Munteanu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și