Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este femeia care l-a dat peste cap pe Mihai Leu: „Nu știam cine e, dar am știut că va fi soția mea!”

Publicat: 29 septembrie 2024, 9:09

Reclamă
Cât de frumoasă este femeia care l-a dat peste cap pe Mihai Leu: „Nu știam cine e, dar am știut că va fi soția mea!”

Cât de frumoasă este femeia care l-a dat peste cap pe Mihai Leu

Mihai Leu și Anna Leu / Facebook

Cât de frumoasă este femeia care l-a dat peste cap pe fostul mare campion Mihai Leu (55 de ani). Anna Leu trăiește, de mai bine de 30 de ani, o frumoasă poveste de dragoste cu primul pugilist român care a câștigat titlul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Leu s-a îndrăgostit de italianca Anna încă de la prima întâlnire. A cunoscut-o în Germania pe cea care avea să îi devină soție. Cei doi au împreună un băiat. Marco își face părinții mândri – a absolvit două facultăți.

Cât de frumoasă este femeia care l-a dat peste cap pe Mihai Leu

Mihai Leu a transmis un mesaj viral pe rețelele sociale. Le-a spus urmăritorilor săi cum a ajuns să o cunoască pe Anna. Momentul i-a rămas întipărit în minte. Postarea s-a viralizat și are deja peste 5.300 de aprecieri.

Tu ce amintire ai vrea să retrăiești? Eu, dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire cu soția mea. Eram în Germania, aveam un antrenor nou și m-a rugat să îi arăt orașul fetiței lui. Era în 1990.

Într-un bistro din Leverkusen am văzut-o în ziua respectivă pe Anna și știu că i-am zis fetei antrenorului meu: „Ea o să fie soția mea!”. Nu știam nimic despre ea, cine e, cum e, dar pur și simplu am știut că va fi soția mea. Pentru mine, astea sunt momentele care rămân mereu în minte„, a transmis Mihai Leu pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă

Anna este mereu alături de Mihai Leu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea ar fi suferit în ultimii ani mai multe operații estetice și a devenit greu de recunoscut. Și-a schimbat inclusiv culoarea părului, după o lungă perioadă de timp.

În 1997, Mihai Leu a dobândit centura de campion al lumii (categoria semimijlocie, versiunea WBO) în faţa lui Santiago Samaniego. Astfel, Mihai Leu a deschis calea altor nume grele din boxul românesc ce au făcut performanță pentru tricolor, în frunte cu Leonard Doroftei și Lucian Bute. Mihai Leu este un pasionat și al sporturilor cu motoare. Acesta a reușit să devină campion național la raliuri!

Mihai Leu, poveste de film

Mihai Leu a trecut prin clipe grele în momentul în care a decis să plece din România, înainte de Revoluție. Leu a fost nevoit să stea 36 de ore într-o ladă, ascunsă într-un tir.

Reclamă

Am stat 36 de ore într-un tir. Ascuns într-o ladă, sub patul șoferului. Am trecut din Grecia, ascuns în acel tir, care a trecut cu vaporul, în Italia și apoi în Franța. M-am ascuns înainte în lada aia, pentru că se făceau controale la vamă. Eu nu aveam niciun act. Sincer am crezut că nu o să mă mai pot întoarce niciodată. În Germania am ajuns în ziua de Crăciun.

Visul meu era să rămân în Franța. Am fost prima dată în Paris, nu aveam niciun ban, nimic, nimic. În Franța am nimerit la români care se ocupau cu lucruri necurate. Cel la care am stat mi-a zis după câteva zile să mă duc în Germania, pentru că eu nu sunt ca ei. În Germania am lucrat la o măcelărie. În Grecia am stat la o familie în casă, îmi era fircă să ies din casă, că mă urmăresc”, a spus Mihai Leu la AS.ro LIVE.

Nici în Germania nu i-a fost deloc ușor. Mihai Leu nu avea niciun ban și a fost nevoit să lucreze într-o măcelărie. Cu toate astea a refuzat să rămână la clubul de box al celor de la Kaiserslautern.

În Germania am stat prima dată la o mătușă, m-au întrebat cu ce să mă ajute, le-am zis să mă ducă la o sală de box. Când m-au văzut ăia, nu le venea să creadă. L-au chemat pe președinte. Eu eram campion mondial.

Am stat de vorbă. Mi-au zis să rămân la ei, m-au întrebat ce vreau, dar eu nu am știut ce să le cer și le-am cerut o casă și un Mercedes.

Chiar pe 31 decembrie am fost la biroul președintelui. Mi-au zis că nu-mi pot da, că ei sunt mai săraci. Au vrut să-mi dea niște bani să merg și eu de revelion undeva, dar nu am vrut să-i iau, deși eu nu aveam niciun ban”, a mai spus Mihai Leu.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și