Închide meniul

Noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

Alex Ioniță Publicat: 29 septembrie 2024, 17:39

Reclamă
Noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

Ultimele detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate!

Mircea Rednic / Profimedia

Au apărut noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, a dezvăluit cum se simte tehnicianul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu puțin timp, Mircea Rednic a fost supus unei noi intervenții la inimă și nu s-a aflat pe banca echipei sale, la meciul cu CFR Cluj, câștigat de UTA cu scorul de 3-1.

Noi detalii despre situația lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate

Doctorii nu i-au dat voie lui Mircea Rednic să facă efort, astfel că pe bancă, dar și la conferința de presă, s-a aflat antrenorul secund, Sorin Rădoi.

După meciul cu CFR Cluj, Alexandru Meszar a dezvăluit faptul că Mircea Rednic se simte bine și că antrenorul își dorește să fie pe banca lui UTA, la următorul meci.

„Am vorbit cu el, și ieri, și azi. Se simte bine. Acum e la antrenamentul de refacere. Nu a stat chiar departe. Nu a stat pe bancă, dar a fost la meci. S-a uitat din altă zonă a stadionului. El zice că va fi pe bancă la următorul meci”, a spus Meszar, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

În următoarea etapă, UTA se va duela, pe teren propriu, cu Petrolul. Meciul se va juca pe data de 4 octombrie, de la ora 18:00 și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3

Valentin Costache a fost euforic, după ce a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în victorie echipei sale, UTA, de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-3. Mijlocaşul a transmis că avea mare nevoie de un meci bun.

CFR Cluj a suferit primul eşec, după cinci etape de Liga 1. De cealaltă parte, UTA a „spart gheaţa” şi a înregistrat primul succes, după o pauză de mai bine de o lună.

Reclamă

Valentin Costache a fost cel care a deschis scorul în duelul cu CFR Cluj, din pasa lui Omondi. Acesta a subliniat că simţea că trebuie să marcheze, dat fiind faptul că ultima reuşită a înregistrat-o în etapa a patra.

Mijlocaşul lui Mircea Rednic a declarat şi că a avut un sentiment special, atunci când a păşit din nou pe terenul clujenilor. Costache a câştigat nu mai puţin de cinci titluri alături de formaţia din Gruia.

„Un meci foarte greu, o echipă foarte bună. Mă bucur pentru mine, aveam nevoie, nu mai marcasem de câteva meciuri, am dat şi o pasă, aveam nevoie mare, mare de această victorie, fanii noştri au fost foarte supăraţi.

Am vorbit şi cu Omondi, am vrut să-l fac să înţeleagă că dăm amândoi totul pentru aceeaşi echipă, putem fi foarte periculoşi.

(N.r. Ai simţit o motivaţie în plus) Sincer, aici când am ajuns m-au luat nişte sentimente frumoase, m-am simţit foarte bine aici, am câştigat cinci titluri”, a declarat Valentin Costache, după CFR Cluj – UTA 1-3, conform digisport.ro.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:12

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca e ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

21:08

George Pușcaș, „dublă” în Turcia! Atacantul naționalei a făcut spectacol în Bodrumspor – Adana Demirspor 3-1

21:05

AEK – Panathinaikos, 21:30, LIVE VIDEO. Derby-ul Atenei e în direct în AntenaPLAY. Echipele de start

20:57

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

20:57

LIVE VIDEOPAOK – Aris 0-0, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru supremaţie în derby-ul oraşului Salonic. Bară a lui Tissoudali

20:40

Adversara FCSB-ului din Europa League avea 3-0 în minutul 12. Ce s-a întâmplat ulterior a fost uluitor! Rezultatul partidei

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și