Închide meniul

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2024, 21:10

Reclamă
Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj - UTA 1-3

Valentin Costache, în timpul unui meci/ Profimedia

Valentin Costache a fost euforic, după ce a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în victorie echipei sale, UTA, de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-3. Mijlocaşul a transmis că avea mare nevoie de un meci bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a suferit primul eşec, după cinci etape de Liga 1. De cealaltă parte, UTA a „spart gheaţa” şi a înregistrat primul succes, după o pauză de mai bine de o lună.

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3

Valentin Costache a fost cel care a deschis scorul în duelul cu CFR Cluj, din pasa lui Omondi. Acesta a subliniat că simţea că trebuie să marcheze, dat fiind faptul că ultima reuşită a înregistrat-o în etapa a patra.

Mijlocaşul lui Mircea Rednic a declarat şi că a avut un sentiment special, atunci când a păşit din nou pe terenul clujenilor. Costache a câştigat nu mai puţin de cinci titluri alături de formaţia din Gruia.

„Un meci foarte greu, o echipă foarte bună. Mă bucur pentru mine, aveam nevoie, nu mai marcasem de câteva meciuri, am dat şi o pasă, aveam nevoie mare, mare de această victorie, fanii noştri au fost foarte supăraţi.

Reclamă
Reclamă

Am vorbit şi cu Omondi, am vrut să-l fac să înţeleagă că dăm amândoi totul pentru aceeaşi echipă, putem fi foarte periculoşi.

(N.r. Ai simţit o motivaţie în plus) Sincer, aici când am ajuns m-au luat nişte sentimente frumoase, m-am simţit foarte bine aici, am câştigat cinci titluri”, a declarat Valentin Costache, după CFR Cluj – UTA 1-3, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a rămas „mască”, după ce a văzut greşeala uriaşă comisă de Ciprian Deac, în duelul dintre CFR Cluj şi UTA. Toate camerele au fost pe tehnicianul clujenilor, după ce arădenii au deschis scorul.

Reclamă

Ciprian Deac a greşit inexplicabil o minge la mijlocul terenul. Veteranul din lotul lui CFR Cluj a gafat, iar Omondi a fost pe fază şi i-a pasat imediat lui Valentin Costache.

Mijlocaşul lui Mircea Rednic a finalizat fără emoţii şi a deschis astfel scorul pentru UTA. Costache a profitat şi de ieşirea greşită a lui Mihai Popa, pentru a marca din marginea careului.

Imediat după golul marcat de Valentin Costache, camerele TV s-au mutat şi asupra băncii tehnice a celor de la CFR Cluj. Dan Petrescu era fără reacţie şi privea în gol spre jucătorii săi. În acest timp, Mario Camora a ieşit la marginea terenului şi a început să-şi încurajeze coechipierii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazie uriaşă ratată de gălăţeni! Duel „de foc” în Giuleşti

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și