Închide meniul

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 13:20

Reclamă
„Cu ochii închişi l-aş lua! Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee

Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: "Am în cap această idee"

Marius Şumudică, după o victorie / Profimedia

Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid. Antrenorul giuleştenilor nu s-a ferit niciodată să îşi exprime admiraţia pentru Denis Drăguş, jucător pe care l-a antrenat în Turcia, la Gaziantep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, atacantul naţionalei României este jucătorul celor de la Trabzonspor, echipă la care nu s-a acomodat încă. În acest debut de sezon, Drăguş a fost criticat în Turcia.

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

Acest lucru nu îl interesează pe Marius Şumudică. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că şi-l doreşte pe Drăguş, chiar dacă mutarea este greu de realizaz în acest moment, în condiţiile în care are un salariu mult prea mare raportat la ce poate oferi fotbalul românesc.

Cu toate acestea, dacă ar avea posibilitatea de a-l aduce pe Drăguş sub formă de împrumut în Giuleşti, Şumudică l-ar lua „cu ochii închişi”:

„Cu ochii închiși l-aș lua! Nici nu se pune problema, deocamdată. E foarte greu să te adaptezi la Trabzonspor, este un club foarte greu. Dar am în cap această idee să încercăm un transfer al lui Drăguș la Rapid.

Reclamă
Reclamă

Cu siguranță și lui i-ar plăcea să lucreze cu mine, își dorește foarte mult, este finul meu. Dar deocamdată este acolo, are un salariu care nu poate fi plătit de niciun club din România. Dacă ar exista posbilitatea unui împrumut, cu mare plăcere l-aș lua. Pentru mine, este prima variantă”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Denis Drăguş a ajuns vara aceasta la Trabzonspor după ce turcii au plătit 1,7 milioane pentru transferul său de la Standard Liege. În 12 meciuri disputate în acest sezon pentru formaţia din Turcia, el a marcat un singur gol, în turul 2 preliminar Europa League. Drăguş mai are un gol marcat în meciul Kosovo – România, câştigat de tricolori cu 3-0.

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0

Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0. Echipa din Giuleşti a rămas fără victorie pe teren propriu în primele 11 meciuri disputate în acest sezon.

Reclamă

Preşedintele giuleştenilor a declarat imediat după meci că echipa arată a „infanterie uşoară” şi a declarat că nu se poate construi o echipă competitivă.

Aceste declaraţii au ajuns la urechile lui Marius Şumudică, iar antrenorul de la Rapid nu a fost deloc încântat. El s-a declarat dezgustat şi consideră că preşedintele echipei nu ar trebui să iasă în spaţiul public cu astfel de declaraţii:

„Nu mi-a picat bine ce a zis Viorel Moldovan, nu cred că suntem infanterie ușoară. Nu mi se par OK asemenea intervenții la adresa jucătorilor, a bătut puțin și în mine. Îl respect, e colegul meu, dar m-a dezgustat declarația.

Din punctul meu de vedere, am întâlnit o echipă grea, omogenă, joacă de 2 ani împreună, au același antrenor. Indiferent de metodele lui Dorinel, scot mereu maximum. M-am uitat pe parametrii fizici și mi-am dat seama că au fost mult peste noi”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și