Închide meniul

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 18:30

Reclamă
Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit undă verde”! Anunțul clubului

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! 

FOTO: Facebook / Farul Constanta

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! După o perioadă în care nu au mai apărut informații oficiale legate de stadion, Guvernul României a semnat actul privind construirea noului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Farul Constanța își joacă meciurile de pe teren propriu la Ovidiu, la baza lui Gică Hagi. Totuși, acest lucru se va schimba.

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion!

Chiar oficialii clubului au anunțat faptul că orașul Constanța va avea, în curând, un nou stadion:

„Veste extraordinară pentru fariști și Constanța! Astăzi, la sediul Guvernului, a fost semnat actul privind construirea noului stadion din orașul nostru.

La evenimentul care a avut loc la Palatul Victoria au fost prezenți managerul tehnic Gheorghe Hagi și președintele clubului, Gheorghe Popescu”, au anunțat oficialii clubului din Constanța, prin intermediul rețelelor de socializare.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Guvernul a aprobat și proiectul cu privire la construirea stadionului „Nicolae Dobrin”, din Pitești, care va fi casa clubului FC Argeș.

Denis Alibec, verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0

Denis Alibec a venit cu un verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0. Vedeta din atacul lui Gică Hagi nu s-a ferit de cuvinte, după un nou rezultat slab în Liga 1.

Farul Constanța nu a reușit să obțină niciun punct din deplsarea de la Buzău. Meciul din etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1 s-a văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

După meci, Denis Alibec a transmis faptul că Farul a avut o prestație slabă în Crâng și că echipa se va bate la salvarea de la retrogradare, în cazul în care jucătorii nu vor da mai mult pe teren.

„A fost un meci foarte slab făcut de noi. Nu cred că meritam mai mult în această seară, nu am avut ocazii, n-am creat nimic și trebuie să ne pună pe gânduri meciul acesta.

Cred că am intrat în jocul lor, s-au apărat foarte jos. Cel puțin în a doua repriză am jucat cu mingi lungi. Au stat bine defensiv.

Știam că așa o să joace, o să aștepte pe contraatac. Așa au marcat și golul. Nu am fost atenți, iar asta ne-a costat. Trebuie să dăm mai mult pe teren, astfel ne batem la retrogradare”, a spus Denis Alibec, la digisport.ro.

După înfrângerea cu Gloria Buzău, Farul se află pe locul al 11-lea în Liga 1, cu 12 puncte după 11 meciuri jucate.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

23:00

VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei

22:51

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Oltenii lui Gâlcă au urcat pe locul 2! Baiaram și Mitriță au făcut spectacol!

22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 1-1. Dennis Man a egalat pentru „Cruciaţi”! O nouă reuşită pentru internaţionalul român

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și