Închide meniul

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2024, 10:33

Reclamă
Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK - FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League: "Va avea nevoie de ce

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Răzvan Lucescu are probleme de lot înainte de PAOK – FCSB. Campioana Greciei va întâlni campioana României pe teren propriu, în meciul de joi seară, din etapa a doua a grupei principale din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre PAOK şi FCSB se joacă joi, de la ora 21:00, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League: „Va avea nevoie de ceva timp”

PAOK Salonic vine după meciul cu Aris de pe teren propriu din Superliga Greciei, meci pierdut cu de echipa lui Răzvan Lucescu, scor 0-1. Duelul a fost LIVE în AntenaPLAY.

Înaintea meciului cu FCSB de joi, antrenorul român se confruntă în continuare cu probleme de lot. Antonis Tsiftsis nu va evolua contra campioanei României, în timp ce Omar Coley şi Brandon Thomas au şanse extrem de mici să evolueze joi seară, o decizie urmând să se ia la ultimul antrenament, cel de miercuri:

„Pe lângă Antonis Tsiftsis, care va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera după accidnetarea suferită, alţi doi jucători vor fi indisponibili pentru antrenorul lui PAOK, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Aris. Omar Coley şi Brandon Thomas nu s-au antrenat luni, după ce nu s-au recuperat.

Reclamă
Reclamă

Niciunul nu pare să aibă vreo şansă de a-şi reveni pentru meciul din cupele europene, cu toate că o decizie definitivă se va lua la ultimul antrenament dinaintea partidei, cel de miercuri. Atunci, Răzvan Lucescu va decide dacă îi va lăsa în afara lotului. Alte probleme de efectiv nu există la PAOK în acest moment”, au scris grecii de la novasports.gr.

După meciul cu FCSB de joi seară, PAOK Salonic va juca duminică în Superliga Greciei. Meciul Levadiakos – PAOK va începe la ora 19:00 şi va fi transmis LIVE în AntenaPLAY.

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB

Gigi Becali a lansat un ultimatum pentru un jucător înainte de meciul PAOK – FCSB, din grupa principală a Europa League. Patronul campioanei României a decis să îl bage în şedinţă pe Tavi Popescu şi să îi ceară explicaţii.

Reclamă

Gigi Becali va purta o discuţie cu Octavian Popescu şi îi va transmite un nou avertisment.

„Tavi trebuia să dea gol, să facă 2-0. Trebuie să înţeleagă. Acum o să mă duc eu cu echipa, că nu mă mai duc pe Athos. Şi o să vorbesc cu el. O să-i explic că talentul lui puţin îl au, numai că îi trebuie putere, bărbăţie, război!

O să-i zic că, pe teren, e război, adică tu sau ală. L-ai văzut pe David Miculescu? Vine în război, se bate cu ei!”, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și