Închide meniul

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB: „Trebuie putere, război!”. Ce l-a nemulţumit

Publicat: 30 septembrie 2024, 11:52

Reclamă
Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB: „Trebuie putere, război!. Ce l-a nemulţumit

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK - FCSB

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a lansat un ultimatum pentru un jucător înainte de meciul PAOK – FCSB, din grupa principală a Europa League. Patronul campioanei României a decis să îl bage în şedinţă pe Tavi Popescu şi să îi ceară explicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Extrema de 21 de ani a avut o ratare uriaşă în victoria la limită cu Sepsi, scor 1-0, care i-a apropiat pe roş-albaştri la 2 puncte de play-off. Octavian Popescu nu a reuşit să marcheze în această ediţie de campionat.

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB

Gigi Becali va purta o discuţie cu Octavian Popescu şi îi va transmite un nou avertisment.

Tavi trebuia să dea gol, să facă 2-0. Trebuie să înţeleagă. Acum o să mă duc eu cu echipa, că nu mă mai duc pe Athos. Şi o să vorbesc cu el. O să-i explic că talentul lui puţin îl au, numai că îi trebuie putere, bărbăţie, război!

O să-i zic că, pe teren, e război, adică tu sau ală. L-ai văzut pe David Miculescu? Vine în război, se bate cu ei!„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Reclamă
Reclamă

Ultimul gol marcat de Octavian Popescu datează din luna septembrie a anului trecut. El reuşea să înscrie atunci chiar într-o victorie cu Sepsi, scor 5-2. Cota lui a scăzut de la 4 milioane de euro la 1.8 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu

Mihai Stoica are încredere în Octavian Popescu! Președintele consiliului de administrație de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” lui Gigi Becali, care nu a mai înscris din luna septembrie a anului trecut.

Oficialul campioanei este de părere că Octavian Popescu a fost omul care a schimbat soarta partidei din cu CFR Cluj, scor 2-2.

Reclamă

Mihai Stoica a mai transmis faptul că, în opinia sa, Octavian Popescu are evoluții similare cu cele pe care le avea înainte de a se accidenta și a dat asigurări că vedeta campioanei va „străluci din nou”.

Octavian Popescu a fost jucătorul care a schimbat soarta meciului cu CFR. Dacă pierdeam, nu era bine deloc. La 2-2 alergeam cu mingea din poartă s-o punem la centru şi să jucăm.

Octavian a fost cel mai bun jucător al celei de-a doua jumătăţi din meciul cu CFR. Pe Octavian Popescu îl văd cel dinainte de accidentare.

Repet, a jucat accidentat şi a făcut sacrificii enorme pentru a juca, întrucât Pantea era accidentat. Acum, Octavian Popescu va străluci din nou. Sunt convins sută la sută!”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!” 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și