Închide meniul

Noutăţile lunii octombrie în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2024, 17:00

Reclamă
Noutăţile lunii octombrie în AntenaPLAY

Noutăţile lunii octombrie în AntenaPLAY

Colaj Noutăţile lunii octombrie în AntenaPLAY

Ceva nou în fiecare zi. Octombrie vine cu emoții intense și adrenalină la maximum în AntenaPLAY. În octombrie aventura continuă în Asia Express, competiția devine tot mai grea și continuă să captiveze telespectatorii cu provocările sale spectaculoase și momentele de neuitat. Pe lângă aceasta, adrenalina crește și mai mult cu Formula 1, unde fiecare cursă este o adevărată demonstrație de viteză și strategie. În plus, aducem pe ecrane un nou serial plin de emoție și pasiune – Iubire cu parfum de lavandă, o poveste ce promite să cucerească inimile publicului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pregătește-te pentru o lună plină de premiere, surprize și experiențe captivante, doar în AntenaPLAY!

Asia Express – Drumul Zeilor a devenit un fenomen al divertismentului, aducând în prim-plan aventurile palpitante ale concurenților care își testează limitele într-o competiție unică. În paralel, abonații AntenaPLAY pot urmări Podcastito, interviuri exclusive cu participanții, în care aceștia împărtășesc experiențele lor din timpul emisiunii, povești din culise și momente memorabile.

În octombrie, AntenaPLAY aduce filme captivante. Undercover Wedding Crashers aduce o comedie plină de umor și situații neprevăzute, perfectă pentru o seară relaxantă. The Kovak Box este un thriller intrigantplin de mister, care te va ține cu sufletul la gură. Fanii horror-ului vor fi încântați de The Curse of the Handsome Man, care promite să ofere momente de spaimă și suspans. Nu în ultimul rând, Joe, cu Nicholas Cage în rolul principal, prezintă o poveste emoționantă despre răscumpărare și prietenie, aducând în prim-plan un personaj complex și captivant.

Luna aceasta, au premiera în AntenaPLAY și două seriale care explorează teme de identitate și mister. Our Kind of People ne introduce în lumea fascinantă a comunității afro-americane de elită din Martha’s Vineyard, unde ambiția, tradiția și secretele de familie se împletesc într-o poveste plină de intensitate. În contrast, Hidden Assets ne poartă într-o călătorie prin lumea spionajului, unde un polițist irlandez descoperă o rețea internațională de crime și corupție, punându-și astfel viața în pericol.

Reclamă
Reclamă

Fanii serialelor au parte în continuare de noi episoade din serialele urmărite. Untold Stories revine cu noi episoade, dezvăluind secrete și momente neașteptate din viețile personajelor. De asemenea, Little Big Heart ne va aduce în continuare povești emoționante despre dragoste și legături familiale, în timp ce Love in Contract va explora complexitatea relațiilor moderne. În plus, Starting Over continuă cu povestea și oportunitățile pe care le întâmpină personajele sale. Nu ratați aceste continuări pline de emoție și surprize!

Pe 31 octombrie, în AntenaPLAY poți urmări marea premiera a celui mai nou serial romanesc: Iubire cu parfum de lavandă. Un serial care promite să îmbine romantismul cu frumusețea naturală a peisajelor rurale. Povestea urmărește viața a două suflete rătăcite care se întâlnesc în mijlocul unui câmp plin de lavandă, unde iubirea înflorește în cele mai neașteptate momente. Cu o intrigă captivantă și personaje memorabile, serialul explorează teme precum pasiunea, tradiția și dorința de a găsi fericirea adevărată. Pregătește-te pentru o călătorie emoționantă, plină de momente magice și aromă de lavandă!

Ai sport în AntenaPLAY

Luna octombrie e plină de evenimente sportive în AntenaPLAY. Lituania – România, în Nations League, două Mari Premii de Formula 1, un turneu spectaculos de tenis de masă, dar şi lupta dintre Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman pentru supremaţia din Liga Campionilor Asiei vor putea fi urmărite live pe canalele dedicate.

Reclamă

Mircea Lucescu îşi continuă drumul spre World Cup în AntenaPLAY. Lituania – România se va disputa pe 15 octombrie şi tricolorii au nevoie de încă o victorie pentru a face încă un pas spre barajul pentru World Cup 2026.

Florinel Coman şi Cristiano Ronaldo joacă în Liga Campionilor Asiei

Liga Campionilor Asiei propune încă două etape din grupă, pe 1-2 şi 21-23 octombrie. Florinel Coman şi Cristiano Ronaldo se află printre protagonişti, iar AntenaPLAY va transmite meciurile lui Al-Gharafa şi Al-Nassr, dar şi ale celorlalte echipe care se duelează în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Asia.

Începând din luna octombrie, în AntenaPLAY poţi urmări şi AFC Women`s Champions League, competiţie ce va avea programate cele trei runde din faza grupelor pe 3, 6, 9 şi 12 octombrie.

AEK – PAOK, duelul ultimelor două campioane din Grecia

Răzvan Lucescu continuă lupta pentru un nou titlu în Superliga Greciei. În luna octombrie, vor avea loc trei etape. Pe 20 octombrie, se va disputa derby-ul ultimelor două campioane din competiţia elenă, AEK – PAOK.

Liga Portugal propune două etape în luna octombrie, iar meciurile vor fi live în AntenaPLAY. Sporting, Porto şi Benfica îşi continuă duelul pentru titlu.

Două Mari Premii de Formula 1

Spectacolul din Formula 1 continuă şi în octombrie vei avea parte în AntenaPLAY de Marele Premiu al Statelor Unite (18-20 octombrie), dar şi de Marele Premiu al Mexicului (25-27 octombrie).

Tenis de masă la nivel înalt

Tenisul de masă continuă să aibă un loc aparte în AntenaPLAY. WTT Champions Montpellier se va desfăşura în perioada 22-27 octombrie, iar în Franţa se vor afla unii dintre cei mai buni jucători ai lumii.

Longines Global Champions Tour continuă în AntenaPLAY cu etapa de la Rabat, ce se va desfăşura înperioada 18-20 octombrie.

Fanii de FIGHT se pot delecta cu două gale ce vor avea loc pe 12 octombrie.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste.
Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY?
Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro. Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula1™, Fomula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate încanalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și