Închide meniul
LIVE TEXT

Simona Halep – Arina Rodionova se joacă ACUM, în primul tur de la Hong Kong. Simo a câştigat primul set după o evoluţie perfectă

Dan Roșu Publicat: 2 octombrie 2024, 9:31 / Actualizat: 2 octombrie 2024, 15:16

Reclamă
Simona Halep – Arina Rodionova se joacă ACUM, în primul tur de la Hong Kong. Simo a câştigat primul set după o evoluţie perfectă

Simona Halep - Arina Rodionova LIVE TEXT

Simona Halep, în timpul meciului de la Miami, cu Paula Badosa - Getty Images

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT. Simona Halep şi Arina Radionova se întâlnesc pentru prima oară în carieră în turul 1 de la Hong Kong, turneu WTA 125. Meciul se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 14:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Simona Halep, acesta este al treilea meci de la revenirea după scandalul de dopaj şi primul după o pauză de aproape cinci luni. Ultima partidă disputată a fost cea de la Paris, pe 15 mai, când a abandonat în faţa lui Kessler Mccartney.

LIVE TEXT Simona Halep – Arina Rodionova se joacă ACUM, în primul tur de la Hong Kong

Update 15:00: Simona Halep – Arina Rodionova 6-2, 3-4. Simo a reuşit break-ul şi a revenit în setul al doilea.

Update 15:00: Simona Halep – Arina Rodionova 6-2, 1-4. Arina Rodionova îşi menţine avantajul break-ului în setul al doilea.

Update 14:50: Simona Halep – Arina Rodionova 6-2, 0-3. Jucătoarea din Australia a reuşit un break şi s-a distanţat în al doilea set. Simona Halep a câştigat un punct senzaţional.

Reclamă
Reclamă

Update 14:40: Simona Halep – Arina Rodionova 6-2. Simo a câştigat primul set după o evoluţie perfectă. De 31 de minute a avut nevoie campioana noastră pentru a se impune.

Reclamă

Update 14:35: Simona Halep – Arina Rodionova 5-2. Simo joacă perfect şi s-a apropiat la un game de câştigarea primului set.

Update 14:27: Simona Halep – Arina Rodionova 3-2. Simo şi-a păstrat avantajul break-ului din primul game al meciului.

Update 14:20: Simona Halep – Arina Rodionova 2-1. Simo a pierdut primul game din meci, dar are avantajul unui break.

Update 14:15: Simona Halep a câştigat al doilea set şi conduce cu 2-0.

Update 14:13: Simona Halep a câştigat primul game pe serviciul adversarei.

Update 14:10: A început partida din Simona Halep şi Arina Rodionova.

Meciurile de miercuri de la Hong Kong sunt programate de la ora 09:00, ora României. Ziua de pe terenul central este deschisă de alte două românce. Monica Niculescu şi Gabriela Ruse vor juca la dublu împotriva perechii Birrell/Hsieh.

După duelul celor două românce vor mai avea loc un meci de simplu şi un meci de dublu, urmate de duelul Simona Halep – Arina Rodionova, care va închide ziua de pe terenul central, potrivit site-ului WTA. Partida va începe în jurul orei 13:00.

Simona Halep, al treilea meci de la revenire

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Dubla câştigătoare de Grand Slam pare că este într-o stare de spirit extrem de bună şi este pregătită pentru revenirea în circuitul WTA. Halep este la Hong Kong alături de Daniel Dobre, antrenorul alături de care cucerea titlul de la Wimbledon 2019.

Ce cotă i-au dat specialiştii Simonei Halep pentru o victorie

Simona Halep este favorită certă în faţa Arinei Rodionova. Specialiştii i-au dat o cotă de 1.45 la victorie. Pentru o victorie cu 2-0 la seturi, românca de 33 de ani are o cotă 2.02. De partea cealaltă, Rodionova are cotă 2.57 pentru un succes.

Sportiva de 34 de ani din Australia se află pe locul 114 mondial, iar cea mai bună prezenţă a ei în carieră a fost locul 97 WTA. Ea a câştigat 28 dintre cele 55 de partide disputate în 2024, 23 dintre victorii venind pe hard, suprafaţă pe care o va întâlni pe Simona Halep.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:03

Cum au reacţionat jurnaliştii din Grecia după ce l-au văzut pe Gigi Becali cu preoţii în aeroport: „Şeful delegației”

13:55

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”

13:42

VIDEOAdina Diaconu / Maria Xiao, OUT în optimile de finală de la China Smash 2024. Eşec în setul decisiv

13:05

Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?”

12:48

Un jucător de la Manchester City a fost arestat! Mijlocaşul de 40 de milioane de euro este acuzat de furt

12:45

VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și