Închide meniul

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

Alexandra Costea Publicat: 2 octombrie 2024, 16:06

Reclamă
Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gheorghe Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

Profimedia

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gigă Hagi, la Ovidiu. Antrenorul croat a făcut analiza înainte de meciul Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti. Câinii roşii se vor duela cu trupa „Regelui”, la Ovidiu, în etapa cu numărul 12 din Liga 1. Kopic a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că va avea o misiune dificilă împotriva echipei antrenate de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confruntarea Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti are loc în etapa a 12-a din Liga 1, vineri, 4 octombrie 2024. Întainte de meci, Zeljko Kopic a analizat cu atenţie jocul câinilor. Dinamo ocupă locul al 5-lea în clasamentul general, acumulând până acum 17 puncte. Farul Constanţa este pe 12 în Liga 1, cu doar 12 puncte.

În ultimele trei etape, Dinamo nu a înregistrat nici o înfrângere, având o victorie împotriva formaţiei Unirea Slobozia şi două egaluri cu Oţelul Galaţi şi FC Botoşani.

Zeljko Kopic vrea să-l învingă pe Gigă Hagi, la Ovidiu. Ambiţiile alb-roşiilor înainte de Farul Constanţa – Dinamo Bucureşti

”În această săptămână am analizat jocul din etapa trecută, cu Botoşani, dar şi pe următorul, cu Farul. Încă nu am decis primul ”unsprezece”, cred că echipa este într-o formă bună şi am încredere în jucători. Rezultatul celor de la Farul cu Gloria Buzău a fost într-adevăr surprinzător (0-1).

Toate echipele luptă, dau tot ce pot în acest campionat. Cei de la Farul au avut ocazii, cred că au fost echipa mai bună, dar nu au punctat. Ştim că acum vor încerca să dea totul, pentru că joacă acasă, pentru a obține aceste trei puncte, dar avem şi noi ambițiile noastre de a juca un fotbal bun şi de a obține rezultate bune”, a declarat antrenorul dinamoviştilor.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul croat a subliniat că echipei sale nu i-a fost uşor să accepte egalul din ultima etapă. FC Botoşani a egalat-o pe Dinamo în cea de-a doua repriză, scor final 2-2.

”A fost o dezamăgire foarte mare la meciul cu Botoşani, pentru că a existat acea lipsă de concentrare şi de greşeli tehnice. Dar acesta este fotbalul, trebuie să înțelegem întotdeauna importanța acestor minute de prelungire. Atunci când conducem pe tabela de marcaj, când reuşim să înscriem, trebuie să ne păstrăm stabilitatea, să menținem posesia.

Dar asta este nu este atât de important, va fi mai important finalul acestui campionat, chiar dacă, desigur, fiecare punct contează. Toate meciurile din Superligă sunt grele, valorile sunt apropiate şi trebuie să lupți cu toată lumea”, a mai precizat Kopic.

Reclamă

Ce îl motivează pe Zeljko Kopic înainte de meciul cu Farul Constanţa

Cu toate acestea, antrenorul croat rămâne motivat înainte de partida de vineri. Zeljko Kopic îşi doreşte să învingă echipa antrenată de Gică Hagi.

”Întotdeauna este o plăcere să îl urmăresc pe Gheorghe Hagi şi am un respect foarte mare pentru el. Este un sentiment plăcut să câştigi un joc împotriva lui şi este una dintre motivațiile pentru noi toți ceilalți”, a mai spus croatul.

Dinamo o va întâlni pe Farul, în deplasare la Ovidiu, în etapa a 12-a din Liga 1, vineri, pe 4 octombrie 2024.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

LIVE SCOREReal Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (22:00)! Două meciuri se dispută ACUM

20:45

Andrei Ivan l-a descris într-un singur cuvânt pe Alexandru Mitriţă! Ce a spus despre colegul de la Universitatea Craiova

20:06

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

19:39

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

19:32

„Aş minţi dacă aş spune asta!” Elias Charalambous, discurs emoţionant înainte de PAOK – FCSB. De ce i-a mulţumit lui Gigi Becali

18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și