Închide meniul

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2024, 8:12

Reclamă
Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?. Antrenorul lui Dinamo a cedat

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România

Zeljko Kopic dă indicaţii în timpul unui meci / Profimedia Images

A avut loc prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România. Antrenorul lui Dinamo a cedat, în fața jurnaliștilor, după remiza cu FC Botoșani, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a condus cu 2-0, prin golurile lui Cîrjan şi Dennis Politic, dar moldovenii au revenit incredibil. După golul lui Fulop, FC Botoșani a primit și un penalty, transformat în gol de Eduard Florescu. În prelungiri, „câinii” au marcat, dar golul lui Politic a fost anulat pentru ofsaid. Mai mult, în minutul 90+5, Opruț a primit al doilea cartonaș galben.

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România

Întrebat despre deciziile luate de brigada de arbitri condusă de Sorin Vădana, Kopic a răbufnit.

Nu vorbesc despre arbitri, nu o fac niciodată. Trebuie să ne analizăm jocul. Arbitrii au treaba lor de făcut, asta este tot.

De ce mă tot întrebați despre arbitri? Nu vreau să comentez! Nu am vrut din prima zi în care am fost aici. Ei au treaba lor de făcut, eu o am pe a mea„, a declarat Kopic la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul lui Dinamo a avut și alte motive de nemulțumire. Terenul de pe Arcul de Triumf le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor săi, motiv pentru care le cere șefilor clubului mutarea pe Arena Națională.

„Terenul este foarte dificil. De la meci la meci avem astfel de probleme (n.r. accidentarea lui Selmani). Nu părea ceva grav, dar nu am vrut să riscăm.

Pentru mine, acesta nu este un teren de fotbal! Nu contează dacă câștigăm sau pierdem, este foarte greu pentru jucători. Sper că vom juca mai multe meciuri pe Arena Națională”, a spus Zeljko Kopic.

Reclamă

Dinamo – FC Botoşani 2-2

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Superliga.

Dinamo a dominat prima parte a meciului cu FC Botoşani, iar Selmani a deschis scorul în minutul 28, după o ieşire hazardată a portarului Eduard Pap. Cătălin Cîrjan a avut un gol anulat pentru henţ, în minutul 45+2, dar alb-roşii au reuşit să îşi mărească avantajul în minutul 70, Politic profitând de o nouă greşeală a lui Pap.

Oaspeţii au revenit în joc prin golul nou intratului Fulop, din minutul 76, şi au egalat la un penalti dictat de Sorin Vădana după un fault comis de Golubovic în suprafaţa de pedeapsă. A transformat Eduard Florescu, în minutul 85 şi până la final Raul Opruţ a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, în minutul 90+6. Repriza secundă a fost prelungită cu 13 minute, iar FC Botoşani a obţinut al doilea egal stagional. Moldovenii sunt pe locul 15, cu 8 puncte, în timp ce Dinamo se află pe 3, cu 17 puncte.

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 64), Patriche, Licsandru, R. Opruţ – Gnahore – G. Milanov (Caragea 86), P. Olsen, C. Cîrjan (I. Mărginean 56), A. Soro (A. Bani 64) – Selmani (Politic 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

FC BOTOŞANI: E. Pap – Adams, Sadiku, G. Miron, M. Pavlovic (Matricardi 89) – Mouaddib (Ed. Florescu 66), Aldair Ferreira, Francisco Junior, Pănoiu (Bodişteanu 66) – E. Lopez (Kaprof 73), Ongenda (Fulop 73). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Selmani 28, R. Opruţ 54, Golubovic 83, Gnahore 83, P. Olsen 87 / E, Pap 90+7

Cartonaş roşu: Raul Opruţ (Dinamo) min. 90+6

Arbitri: Sorin Vădana – Raul Constantin Ghiciulescu, Cosmin Bojan – Claudiu Gaitin

Arbitri VAR: George Rareş Vidican – Laszlo-Imre Bucsi

Observator: Corneliu Fecioru

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și