Închide meniul

Ce a scris L`Equipe după prima victorie a Simonei Halep după mai mult de 2 ani: „E foarte important pentru ea”

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2024, 9:22

Reclamă
Ce a scris L`Equipe după prima victorie a Simonei Halep după mai mult de 2 ani: „E foarte important pentru ea

Ce a scris L`Equipe după prima victorie a Simonei Halep după mai mult de 2 ani

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Getty Images

L`Equipe a notat după prima victorie a Simonei Halep după mai mult de 2 ani că acest succes este unul extrem de important, chiar dacă nu este o performanţă mare. Victoria din primul tur de la Hong Kong o va ajuta mental pe Simo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-4 în faţa Arinei Rodionova, jucătoare din afara topului 100 WTA. Ultima ei victorie data de pe 17 august 2022, cu Potapova, 6-4, 3-6, 6-3, la Cincinnati.

Ce a scris L`Equipe după prima victorie a Simonei Halep după mai mult de 2 ani

”La 33 de ani, Simona Halep nu a realizat miercuri cea mai mare performanță a carierei, când a învins-o pe australianca Arina Rodionova (6-2, 4-6, 6-4), locul 114 în lume. Dar acest succes a fost obținut după două ore și 8 minute de joc, la micul turneu WTA 125 de la Hong Kong, ceea ce este, totuși, foarte important pentru româncă.

Halep, numărul 1 mondial în 2017, campioană la Roland-Garros în 2018 și la Wimbledon în 2019, nu câștigase niciun meci din 16 august 2022. Se întâmpla la Cincinnati și, câteva săptămâni mai târziu, testul ei pozitiv la roxadustat a fost dezvăluit”, au scris cei de la L’Equipe.

Simona Halep – Anna Blinkova, în turul 2 la Hong Kong

Pentru Simona, urmează meciul din turul 2 de la Hong Kong, împotriva Annei Blinkova, jucătoarea de pe locul 78 mondial, pe care românca o va întâlni în premieră.

Reclamă
Reclamă

Anna Blinkova, următoarea adversară a Simonei Halep, ocupă locul 78 WTA şi este a treia favorită a turneului de la Hong Kong. Rusoaica în vârstă de 26 de ani a învins-o fără drept de apel pe Peangtarn Plipuech, scor 6-0, 6-1, şi a obţinut astfel calificarea în turul secund.

Dacă va trece de rusoaică, românca s-ar putea duela în turul al treilea cu Emma Navarro, principala favorită a turneului de la Hong Kong.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:41

Carlos Sainz şi-a setat obiectivul înaite de despărţirea de Ferrari: “Vom încerca“

12:39

Atletico Madrid, „pedepsită” după incidentele de la derby-ul cu Real Madrid! Ce sancțiune a primit echipa lui Diego Simeone

12:04

Măsuri de securitate extraordinare la meciul PAOK – FCSB! Anunț de ultim moment al roș-albaștrilor

11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

LIVE TEXTSimona Halep – Anna Blinkova se joacă ACUM, la Hong Kong! Românca a pierdut primul set

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 4 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și