Închide meniul

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 21:38

Reclamă
Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

Simona Halep - Anna Blinkova, LIVE TEXT (după ora 12:00)

Simona Halep, în meciul cu Arina Rodionova, de la Hong Kong/ Instagram Simona Halep

Duelul dintre Simona Halep şi Anna Blinkova, din turul secund de la Hong Kong, va fi în format live text, pe AS.ro, joi, nu mai devreme de ora 12:00. Românca ţinteşte a doua victorie, după revenirea în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a trecut de Arina Rodionova, în primul tur al turneului de 125 de puncte WTA. Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-4, obţinând astfel prima victorie, după mai bine de doi ani.

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (după ora 12:00)

Anna Blinkova, următoarea adversară a Simonei Halep, ocupă locul 78 WTA şi este a treia favorită a turneului de la Hong Kong. Rusoaica în vârstă de 26 de ani a învins-o fără drept de apel pe Peangtarn Plipuech, scor 6-0, 6-1, şi a obţinut astfel calificarea în turul secund.

Simona Halep o va întâlni în premieră pe Anna Blinkova. Dacă va trece de rusoaică, românca s-ar putea duela în turul al treilea cu Emma Navarro, principala favorită a turneului de la Hong Kong.

Duelul dintre Simona Halep şi Anna Blinkova se va desfăşura nu mai devreme de ora 12:00, ora României, conform programului afişat de organizatori. Este a doua partidă a zilei de joi programată pe terenul central din complexul de la Hong Kong, după meciul unei alte românce. Gabriela Ruse o va întâlni pe Ajla Tomljanovic, de la ora 9:00.

Reclamă
Reclamă

Partida cu Arina Rodionova a fost a treia bifată de Simona Halep, după pauza de doi ani cauzată de suspendarea pentru dopaj. „Simo” a mai evoluat la Miami, în primăvară, unde a fost eliminată de Paula Badosa. Ulterior, românca s-a retras din duelul cu McCartney Kessler, de la Trophee de Clarins, în luna mai.

De atunci, Simona Halep a avut o pauză de aproape cinci luni, fiind măcinată de o accidentare. Românca a prins gustul victoriei la Hong Kong, şi ţinteşte un alt succes în duelul cu Anna Blinkova.

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Arina Rodionova de la Hong Kong

Simona Halep a oferit prima reacţie, după victoria cu Arina Rodionova, din primul tur al turneului de la Hong Kong. Românca s-a declarat extrem de bucuroasă pentru succesul înregistrat, primul în circuit după mai bine de doi ani.

Reclamă

„În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit, a fost o plăcere să revin aici, să joc primul meci după câteva luni. Mă simt foarte obosită, dar a fost prima victorie după mai bine de doi ani. Am venit aici după ce am primit o invitaţie din partea organizatorilor. Sunt fericită să fiu aici pentru prima dată, oraşul e frumos, oamenii m-au primit bine, am luptat astăzi şi am reuşit să câştig.

Am simţit puţină presiune, după primul set. Şi-a ridicat şi ea nivelul, a fost o bătălie. Vreau să mă recuperez, să fiu aptă pentru mâine, vreau să am grijă de corpul meu până mâine şi să vin să joc din nou în faţa fanilor.

(N.r. Ce vrei sa faci aici, după turneu?) Pentru moment, tenisul îmi ia toată energia, dar după turneu, vreau să vizitez oraşul. Am ieşit puţin din hotel, oraşul are multă energie, vreau să aduc asta pe terenul de tenis”, a declarat Simona Halep, pentru site-ul WTA.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și