Închide meniul
Foto

Prin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă”

Publicat: 3 octombrie 2024, 12:49 / Actualizat: 3 octombrie 2024, 16:43

Reclamă
Prin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă”

Prin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci

Nicolae Dică şi Corina Dică / Instagram

Prin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică, Corina Dică, în timpul unui meci. Chiar fostul antrenor al lui FC Argeş a venit cu dezvăluiri teribile din perioada în care a stat pe banca piteştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia fostului jucător şi antrenor al Stelei a trecut prin momente cuplite. „Nick” şi-a adus soţia şi fiica în tribună, dar urma să regrete decizia. Nemulţumiţi de rezultatele echipei, fanii l-au înjurat copios pe tehnicianul de 44 de ani.

Prin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci

Dică a trăit un şoc în momentul în care a aflat că fiica lui a plâns în hohote.

Soția și fata mea, după mulți ani de zile, soția a zis să vină la meci ca să-mi poartă noroc. Am avut două jocuri în care am pierdut cu Oradea si Csikszereda, am avut penalti și la meciul cu CSA Steaua în minutul 90 la 0-0, pe care trebuia să ni-l dea, dar nu ni l-au dat. A venit soția la meci cu fata și, oamenii de lângă, începând cu primul minut până s-a terminat jocul, m-au înjurat și m-au făcut în toate felurile.

Fetița a doua repriză a început să plângă, am aflat dup-aia, după joc. Și acasă mi-a spus soția că a plâns, că nu știu ce. Și am luat-o și am întrebat-o: „De ce ai plâns?”. „Păi cum să nu plâng dacă oamenii ăia de lângă mine te înjurau și nu m-a lăsat mami să zic cine sunt”. Ideea este în felul următor. Eu am vrut să spun lucrul acesta nu că suferă copilul meu, familia mea.

Reclamă
Reclamă

Acei oameni nu au înțeles absolut nimic din mesajul pe care eu l-am transmis, pentru că la meciurile următoare începeau și strigau din tribune: „Ce bă, te deranjează că te înjurăm? Du-te și spune la ăia de la televizor în tribune”. Sunt niște lucruri pe care acei oameni nu au înțeles absolut nimic. Îmi dă dovada de educația pe care o au ei de acasă. Cei 7 ani de acasă”, a declarat Nicolae Dică la fanatik.ro.

Nicolae Dică a rezistat numai patru luni pe banca echipei din Piteşti. A înregistrat 2 victorii, 3 remize şi 2 înfrângeri. Bogdan Andone a fost adus în locul lui la FC Argeş.

Cât de frumoasă este soţia lui Nicolae Dică

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică. Corina l-a cucerit pe „Nick” în urmă cu 16 ani, încă din perioada în care fostul antrenor de la FCSB era legitimat la FC Argeș.

Reclamă

Frumoasa femeie i-a fost alături lui Nicolae Dică încă de la începuturile carierei, și apoi l-a urmat atunci când făcea spectacol în UEFA Champions League, cu FCSB.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, dar au făcut nunta abia în anul 2014! Cuplul are împreună doi copii, un băiat: Marco, care joacă la CS Mioveni, și o fată, Samira.

„Nick” și-a pus întotdeauna familia pe primul loc și menționa faptul că soția sa reprezintă cel mai important sprijin pe care îl are (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Totuși, în urmă cu ceva timp, în perioada în care era antrenor la FCSB, Nicolae Dică a fost prins în „offside” de soție! Corina a aflat de o serie de aventuri ale lui „Nick” și i-a schimbat statusul de pe o aplicație de mesaje: „Pentru toate ******* care aveți acest număr de telefon. Jocul s-a terminat! Semnat, soția!”, a scris atunci Corina.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

16:37

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

16:26

Kylian Mbappe nu a fost convocat la naționala Franței! Superstarul de la Real Madrid ratează duelurile cu Israel și Belgia

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și