Închide meniul

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva

Publicat: 3 octombrie 2024, 13:33 / Actualizat: 3 octombrie 2024, 15:23

Reclamă
Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo aşa ceva

Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimediaimages

Simona Halep tocmai a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei. Fostul lider WTA, revenit în circuit după cinci luni, s-a oprit în turul secund al turneului de la Hong Kong. A cedat în faţa favoritei numărul 7, Anna Blinkova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a câştigat cu o zi în urmă primul meci după 777 de zile. Din păcate, nu a avut nicio şansă în disputa cu numărul 78 WTA. Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a pierdut fără drept de apel.

Simona Halep a suferit, cu Anna Blinkova, una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei

Simona Halep a reuşit să îşi treacă în cont numai trei game-uri în confruntarea cu sportiva din Rusia. A cedat cu 2-6, 1-6, după numai o oră şi 7 minute.

A fost cea mai drastică înfrângere a Simonei după mai bine de trei ani şi jumătate. În luna februarie a anului 2021 pierdea cu exact acelaşi scor în faţa unei alte rusoaice, Ekaterina Alexandrova. Meciul se disputa la Gippsland Trophy din Melbourne.

Cea mai severă înfrângere din cariera profesionistă a Simonei Halep a venit pe 20 august 2017. Garbine Muguruza o învingea atunci la Cincinnati, cu 6-1, 6-0.

Reclamă
Reclamă

Prezenţa în optimi la Hong Kong este recompensată cu 2.000 de dolari şi 15 puncte WTA. Halep va evolua şi la turneul WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

A fost al doilea meci oficial jucat de Halep după o pauză de patru luni şi jumătate. Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep acela a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Cum au descris americanii prima victorie obţinută de Simona Halep, după mai bine de doi ani

Americanii au descris imediat prima victorie obţinută de Simona Halep, în circuitul WTA, după mai bine de doi ani. Jurnaliştii au transmis că românca a reuşit să „supravieţuiască” în duelul dramatic cu Arina Rodionova.

Reclamă

Simona Halep a învins-o în trei seturi pe Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4, pentru a se califica în turul secund al turneului de 125 de puncte WTA de la Hong Kong. Pentru un loc în turul al treilea, românca se va duela cu Anna Blinkova.

Presa de peste Ocean a fost cu ochii pe meciul Simonei Halep şi a reacţionat la scurt timp după ce românca a învins-o pe Arina Rodionova. Americanii au notat faptul că duelul a fost unul dramatic, însă românca a rezistat eroic pentru a-şi trece în cont primul succes, după mai bine de doi ani.

Simona Halep a supravieţuit unei drame şi a obţinut prima victorie, după doi ani!

Simona Halep a revenit cu o victorie pe teren de tenis, după o absenţă de cinci luni, şi a învins-o pe jucătoarea clasată pe locul 114 WTA, Arina Rodionova.

Fostul număr 1 WTA a jucat primul meci, după ce o accidentare la genunchi a forţat-o să se retragă în mai, în meciul de la Trophee Clarins. Şi după un start în forţă, românca a început să aibă probleme şi a dat dovadă puţin de o inconsecvenţă în joc. Dar după puţină dramă, a reuşit în cele din urmă să o învingă pe Rodionova, în puţin peste două ore de joc.

În setul trei, Halep a avut de două ori avantajul unui break, şi tot de atâtea ori şi-a pierdut avansul. Din fericire, jucătoarea de 33 de ani a reuşit să nu-şi piardă calmul, a făcut break din nou şi a servit pentru câştigarea meciului”, au notat americanii de la tennisworldusa.org.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

17:03

Gică Hagi l-a mustrat pe Denis Alibec, după declaraţiile atacantului de la Farul: „Să se gândească la asta. Atunci o să câştigăm”

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 octombrie

16:46

Ferencvaros – Tottenham (19:45) și Porto – Manchester United (22:00) LIVE SCORE. Meciurile serii din Europa League

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și