Închide meniul

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

Alexandra Costea Publicat: 3 octombrie 2024, 20:22

Reclamă
David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile

David Popovici cu cele două medalii obținute la Jocurile Olimpice de la Paris - Profimedia

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul. Dublul medaliat olimpic şi-a donat echipamentul pe care l-a purtat pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris, în scop umanitar. Campania, care durează 10 zile, are ca scop strângerea a 115.000 de euro pentru 11 copii aflați în dificultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele 3 zile ale campaniei, David Popovici a reușit să strângă o sumă record. Campionul olimpic a reușit să strângă până acum 82.376 de euro.

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

Cei care îşi doresc să aibă o șansă de a pune mâna pe treningul olimpic purtat de Popovici, dar şi să facă o faptă bună, mai au la dispoziție 7 zile să facă o donație de minim 50 de lei, pe site-ul campaniei.

„Mai sunt 7 zile în care puteți face o donație de minim 50 de lei pe ambasadorpentrucasa.ro şi intrați automat în tragerea la sorți pentru echipamentul pe care l-am purtat pe podium, la JO de la Paris, anul acesta. Voi fi onorat să îl ofer chiar eu, câștigătorului.”, se arată în postarea publicată de David Popovici, pe Instagram.

De asemenea, înotătorul dublu medaliat olimpic a postat un InstaStory în care a arătat că obiectivul său a fost completat în proporție de 71.63%.

Reclamă
Reclamă

„Fă o faptă bună!”, a mai scris tânărul campion.

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile
David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile

Suma care va fi strânsă până pe data de 10 octombrie 2024 va fi folosită pentru construirea unei case familiale. Aceasta le va fi destinată exclusiv unor minori cu dizabilități. Momentan, aceștia se află într-un centru de plasament din Sectorul 5 al Capitalei.

Suma record strânsă de David Popovici în primele 24 de ore de la lansarea campaniei

În primele 24 de ore de la lasarea campaniei coordonate de Fundaţia Hopes and Homes for Children, ambasadorul David Popovici a reuşit să strângă o sumă record. Românii au donat 60.000 de euro pentru cauza aleasă de înotător. Anunțul a fost făcut chiar de campionul olimpic pe pagina sa de Instagram.

Reclamă

„Peste 50% în doar 24 de ore! 60.000 de euro. Sunt copleşit şi recunoscător! Fiecare donaţie contează!”, a fost anunțul lui David Popovici, după prima zi de campanie.

David Popovici îşi donează echipamentul purtat la JO 2024

Tricoul, bluza și pantalonii de trening, alături de încălțămintea sport vor fi expuse timp de 10 zile, în mall AFI Controceni. Echipamentul a fost amplasat în atriumul de la intrarea principală, conform unui comunicat.

Donațiile pentru echipamentul purtat de David Popovici pe podiumul de la Jocurile Olimpice de la Paris se pot face pe pagina de campanie: https://ambasadorpentruacasa.ro/david. Campania se desfășoară în perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2024.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 4 oct.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 „Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă
Citește și