Închide meniul

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

Alexandra Costea Publicat: 3 octombrie 2024, 20:22

Reclamă
David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile

David Popovici cu cele două medalii obținute la Jocurile Olimpice de la Paris - Profimedia

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul. Dublul medaliat olimpic şi-a donat echipamentul pe care l-a purtat pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris, în scop umanitar. Campania, care durează 10 zile, are ca scop strângerea a 115.000 de euro pentru 11 copii aflați în dificultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele 3 zile ale campaniei, David Popovici a reușit să strângă o sumă record. Campionul olimpic a reușit să strângă până acum 82.376 de euro.

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

Cei care îşi doresc să aibă o șansă de a pune mâna pe treningul olimpic purtat de Popovici, dar şi să facă o faptă bună, mai au la dispoziție 7 zile să facă o donație de minim 50 de lei, pe site-ul campaniei.

„Mai sunt 7 zile în care puteți face o donație de minim 50 de lei pe ambasadorpentrucasa.ro şi intrați automat în tragerea la sorți pentru echipamentul pe care l-am purtat pe podium, la JO de la Paris, anul acesta. Voi fi onorat să îl ofer chiar eu, câștigătorului.”, se arată în postarea publicată de David Popovici, pe Instagram.

De asemenea, înotătorul dublu medaliat olimpic a postat un InstaStory în care a arătat că obiectivul său a fost completat în proporție de 71.63%.

Reclamă
Reclamă

„Fă o faptă bună!”, a mai scris tânărul campion.

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile
David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile

Suma care va fi strânsă până pe data de 10 octombrie 2024 va fi folosită pentru construirea unei case familiale. Aceasta le va fi destinată exclusiv unor minori cu dizabilități. Momentan, aceștia se află într-un centru de plasament din Sectorul 5 al Capitalei.

Suma record strânsă de David Popovici în primele 24 de ore de la lansarea campaniei

În primele 24 de ore de la lasarea campaniei coordonate de Fundaţia Hopes and Homes for Children, ambasadorul David Popovici a reuşit să strângă o sumă record. Românii au donat 60.000 de euro pentru cauza aleasă de înotător. Anunțul a fost făcut chiar de campionul olimpic pe pagina sa de Instagram.

Reclamă

„Peste 50% în doar 24 de ore! 60.000 de euro. Sunt copleşit şi recunoscător! Fiecare donaţie contează!”, a fost anunțul lui David Popovici, după prima zi de campanie.

David Popovici îşi donează echipamentul purtat la JO 2024

Tricoul, bluza și pantalonii de trening, alături de încălțămintea sport vor fi expuse timp de 10 zile, în mall AFI Controceni. Echipamentul a fost amplasat în atriumul de la intrarea principală, conform unui comunicat.

Donațiile pentru echipamentul purtat de David Popovici pe podiumul de la Jocurile Olimpice de la Paris se pot face pe pagina de campanie: https://ambasadorpentruacasa.ro/david. Campania se desfășoară în perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2024.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTPAOK – FCSB 0-0! Duel „de foc” pentru campioana României, cu echipa lui Răzvan Lucescu

22:05

LIVE SCOREPorto – Manchester United se joacă ACUM! Ferencvaros – Tottenham 1-2. Meciurile serii din Europa League

21:49

VIDEO„Made in Romania” a răsunat pe „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB! Grecii au pus celebra manea la boxele stadionului

21:44

FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

21:19

FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și