Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuieşte acum şi ce a spus despre milionar

Publicat: 3 octombrie 2024, 21:45

Reclamă
Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuieşte acum şi ce a spus despre milionar

Jucătorul transferat la FCSB a ajuns la palat chiar în timp ce vorbea Gigi Becali: "Da, l-am luat azi"

Mihai Popescu, surprins în spatele lui Gigi Becali, la palat / gsp.ro

Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali. Unde locuieşte acum şi ce a spus despre milionar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali a rupt legătura cu omul de afaceri. Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute la finalul anului trecut din garsoniera oferită de Gigi Becali.

Ioana Tufaru este fiica fostei căntăreţe Anda Călugăreanu. Într-un moment dificil din punct de vedere financiar, Ioana Tufaru şi familia ei a primit o garsonieră de la Gigi Becali, în care a locuit mai mulţi ani.

Ce s-a ales de femeia dată afară din garsoniera oferită de Gigi Becali

Din decembrie nu mai locuim în garsoniera domnului Becali, dar asta nu schimbă cu nimic recunoștința și respectul pe care i le purtăm. Am plecat de acolo în decembrie, nu vreau să povestesc exact cum au stat lucrurile de am plecat de acolo. Și din respect pentru domnul Becali nu voi face asta.

Acum plătim chirie și utilități, e foarte adevărat. Dar suntem mult mai liniștiti și mai fericiți decât eram acolo. Repet, din respect pentru domnul Becali, nu voi dezvolta mai mult acest subiect. Nu, nu mai ținem legătura pentru că am plecat de acolo, dar asta nu înseamnă că s-a schimbat ceva din partea noastră pentru dânsul. Nu știu cu garsoniera ce se întâmplă și, sinceră să fiu, nici nu prea mă mai interesează. Încerc ușor, ușor să mă rup.

Reclamă
Reclamă

Pentru domnul Becali, toată iubirea și respectul nostru. Toată recunoștința noastră pentru tot ce a făcut pentru noi. Îi dorim tot binele din lume, viața lui toată să fie numai Binecuvântare”, a spus Ioana Tufaru pentru fanatik.ro.

Ioana Tufaru şi familia ei au stat ani de zile în locuinţe deţinute de Gigi Becali

Ioana Tufaru şi familia au stat ani de zile în locuinţe deţinute de Gigi Becali. Nu cu mult timp în urmă, Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute alături de soţul şi fiul ei pentru că Gigi Becali ar avea alte planuri cu imobilul în care cei trei stăteau.

În 2011, a fost un incendiu la baza sportivă a lui Gigi Becali din Berceni. Ioana Tufaru şi familia ei stăteau într-un bloc de acolo fără să plătească, din mila lui Gigi Becali.

Reclamă

Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt condiţii mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii!

Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, declara atunci Ioana Tufaru.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și