Închide meniul

Strigătul de disperare al Ioanei Tufaru, după ce Gigi Becali a abandonat-o: „Nu mai avem niciun fel de legătură”

Publicat: 9 mai 2024, 10:54

Reclamă
Strigătul de disperare al Ioanei Tufaru, după ce Gigi Becali a abandonat-o: „Nu mai avem niciun fel de legătură

Strigătul de disperare al Ioanei Tufaru, după ce Gigi Becali a abandonat-o

Ioana Tufaru şi Gigi Becali / colaj Facebook, Profimedia Images

Strigătul de disperare al Ioanei Tufaru, după ce Gigi Becali a abandonat-o, a apărut în presă. Fiica Andei Călugăreanu s-a mutat cu chirie, alături de soţul ei şi de băieţelul pe care îl are cu acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Tufaru stătea gratis într-un bloc deţinut de Gigi Becali, dar a fost nevoită să se mute. Ea a mărturisit, recent, că nu mai are nicio legătură cu milionarul din Pipera.

Strigătul de disperare al Ioanei Tufaru, după ce Gigi Becali a abandonat-o: „Nu mai avem niciun fel de legătură”

Cu domnul Becali nu mai avem niciun fel de legătură. Odată ce am plecat de acolo, nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro.

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a recunoscut că ea şi familia ei se descurcă la limită după ce au fost nevoiţi să îşi găsească o chirie. E mulţumită însă că ei plătesc mai puţin decât ar fi, în mod normal, o chirie pentru un apartament cu două camere.

Ne descurcăm la limită să zic așa! Am avut norocul să găsim o chirie destul de ok raportat la prețurile care sunt acum. Dăm 1200 de lei la apartament cu 2 camere. Eu zic că este ok! Cu celelalte utilități ajungem undeva la 1700-1800! Ne-am mutat din 18 decembrie!”, a mai susţinut Ioana Tufaru pentru sursa citată.

Reclamă

Ioana Tufaru şi familia ei au stat ani de zile în locuinţe deţinute de Gigi Becali

Ioana Tufaru şi familia eu au stat ani de zile în locuinţe deţinute de Gigi Becali. Nu cu mult timp în urmă, Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute alături de soţul şi fiul ei pentru că Gigi Becali ar avea alte planuri cu imobilul în care cei trei stăteau.

În 2011, a fost un incendiu la baza sportivă a lui Gigi Becali din Berceni. Ioana Tufaru şi familia ei stăteau într-un bloc de acolo fără să plătească, din mila lui Gigi Becali.

Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt condiţii mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii!

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, declara atunci Ioana Tufaru pentru playsport.ro.

Un paznic a murit după incendiul de la baza lui Gigi Becali

Persoana care a murit în incediul de la baza deţinută de Gigi Becali în Berceni era unul dintre angajaţi. Acesta avea 50 de ani şi era paznic. Celelalte două persoane rănite au fost în afara oricăui pericol. Nu au avut nevoie să fie transportate la spital.

Incendiul a izbucnit noaptea, în urmă cu 3 ani, în zona în care erau cazate persoane nevoiaşe. Locuinţele se găseau în baza construită de Gigi Becali în Berceni, acolo unde se află şi cantonamentul lui FCSB.

În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fără a se impune transportul acestora la spital

Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD”, transmitea ISU.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și