Închide meniul

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 16:39

Reclamă
Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

Aryna Sabalenka şi Karolina Muchova, la Beijing / Profimedia

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat la turneul WTA 1000 de la Beijing. În sferturile de finală, jucătoarea din Belarus şi numărul 2 mondial a întâlnit-o pe Karolina Muchova, locul 49 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cehoaica a obţinut calificarea în semifinalele de la Beijing după ce s-a impus cu 7-6(5), 2-6, 6-4, după 2 ore şi 48 de minute de joc.

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

Cele două jucătoare s-au întâlnit pentru a patra oară, iar Muchova, semifinalistă în acest an la US Open, are 3-1 în întâlnirile directe cu Sabalenka.

Înfrângerea Arynei Sabalenka reprezintă primul insucces al bielorusei după fix două luni. A doua jucătoare a lumii nu mai pierduse din sferturile de finală de la Toronto, acolo unde a fost învinsă de Amanda Anisimova, scor 4-6, 2-6.

După înfrângerea din Canada, Aryna Sabalenka a avut 15 victorii la rând, printre care s-au numărat şi titlurile de la Cincinnati şi US Open, ambele după finale disputate cu Jessica Pegula.

Reclamă
Reclamă

Karolina Muchova, jucătoare care a trecut în turul al treilea de Jaqueline Cristian, se pregăteşte acum pentru semifinala contra favoritei publicului, Qinwen Zheng, cea care a trecut în sferturi din Mirra Andreeva. În cealaltă semifinală de la Beijing se vor întâlni Coco Gauff şi Paula Badosa.

Iga Swiatek a anunţat despărţirea de antrenorul care a adus-o pe locul 1 mondial

Iga Swiatek a anunţat despărţirea de antrenorul Tomasz Wiktorowski, cel care a adus-o pe locul 1 mondial şi cel alături de care a câştigat 4 dintre cele 5 turnee de Grand Slam ale carierei. Iga este cea care a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Cei doi lucrau împreună din 2021, anul în care poloneza încheia colaborarea cu Piotr Sierzputowski.

Swiatek a explicat că decizia a venit după dorinţa antrenorului de a fi alături de familia sa, dar există şi scenariul propus în Polonia care ar avea legătură cu rezultatele slabe din ultimul timp înregistrate de Iga, la Wimbledon, Jocurile Olimpice şi US Open.

Reclamă

„După 3 ani de performanţe grozave, eu şi Tomasz Wiktorowski am decis să ne depărţim. Vreau să încep prin a-i mulţumi şi a-i transmite cât de mult am apreciat această colaborare.

Antrenorul Wiktorowski a venit în echipa mea în 2021, când aveam nevoie ca de aer de o schimbare şi de un aer proaspăt în jocul meu. Experienţa lui şi modul strategic în care vede tenisul m-a auntat să ajung unde nici nu visam când am început această colaborare.

Obiectivul nostru a fost să devin numărul unu mondial, încă de la început, el fiind primul care a spus că acest ţel este unul tangibil. A ţintit foarte sus, am mers împreună la fiecare turneu cu scopul de a câştiga. Am câştigat împreună o mulţime de competiţii, inclusiv 4 Grand Slam-uri.

Îţi mulţumesc şi îţi doresc tot binele din lume. Ştiu că ai nevoie de odihnă după aceşti trei ani de muncă teribilă, în care m-ai însoţit peste tot în lume. Acum vei avea parte de mult visatul timp alături de familie şi apropiaţi”, a fost mesajul liderului mondial, Iga Swiatek, pe contul său de Instagram.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

Mircea Rednic, entuziasmat după UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1: „Eu v-am spus”. Ce obiectiv are „Bătrâna Doamnă”

21:15

LIVE TEXTFarul – Dinamo 0-1. Cătălin Cîrjan a deschis rapid scorul! Start perfect pentru „câini”

20:56

FotoMarius Şumudică, impresionat de Dan Şucu: „Mi-aş dori să lucrez până mă las de fotbal cu dânsul”! Cadoul pe care vrea să i-l facă

20:46

UTA Arad – Petrolul Ploieşti 3-1! Echipa lui Mircea Rednic a jucat o repriză întreagă în 10 oameni

20:01

Suspendarea lui Paul Pogba a fost redusă! Când poate reveni francezul lui Juventus pe teren

19:29

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 3 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și